Velici s-a despărțit de Național Sebiș cu trei etape înainte de finalul sezonului. Atacantul trecut și pe la Dinamo e acontat de o echipă din Liga 2

Velici s-a despărțit de Național Sebiș cu trei etape înainte de finalul sezonului.** Atacantul trecut și pe la Dinamo e acontat de o echipă din Liga 2

Național Sebiș este implicată în lupta pentru promovare în eșalonul secund cu alte cinci echipe din Seria a 4-a a Ligii 3, dar și-a pierdut unul dintre oamenii de gol. Potrivit Sport Arad, Gelu Velici (25 de ani) și-a reziliat chiar ieri contractul cu gruparea de pe malul Crișului Alb și nu a mai apărut pe foaia de joc a partidei de astăzi cu Millenium Giarmata, câștigată cu 2-0.

Din câte se pare, atacantul care a trecut și pe la Dinamo nu ar mai fost pe aceeași lungime de undă cu Călin Cojocaru, președinte și antrenor principal al „alb-albaștrilor”, și a părăsit echipa cu trei runde înainte de concluzia sezonului. În această primăvară, „vârful” de 25 de ani a înscris trei goluri în contul sebișenilor, după ce în toamnă marcase alte patru pentru CNS Cetate Deva.

Potrivit Sport Arad, Velici este foarte aproape de ajunge sub comanda lui Adrian Mihalcea, la Dunărea Călărași. La divizionara secundă, ce-și face planuri de promovare pentru sezonul următor, atacantul timișorean s-ar întâlni cu un alt fost sebișean, fundașul Ștefan Mardare.

Pe aceeași temă