Velcovici: „Prima mea opțiune e Bistrița, dar iau în calcul și Slatina”

09 Jan. 2012, 14:07 Bursa transferurilor
Velcovici:

Fotbalist aflat în atenția celor de la Alro, Gabriel Velcovici a depus în această pauză competițională un memoriu la comisiile FRF pentru a deveni jucător liber de contract. Fostul fundaș al Universității nu și-a primit toate drepturile bănești de la actuala sa echipă, Gloria Bistrița, care se confruntă cu probleme financiare. Velcovici spune că intenționează să continue la gruparea ardeleană dacă îi vor fi achitate restanțele, însă ia în calcul și posibilitatea de a ajunge la formația de pe malul Oltului.

„Mi-am depus memoriu, dar nu are nicio legătură cu faptul că l-am depus să vin la Slatina. Eu am depus memoriu pentru banii pe care îi am de luat de acolo, atâta tot. Prima mea opțiune e Bistrița, suntem pe primul loc, putem să promovăm anul ăsta și ca orice jucător, vreau să joc în Liga I. În cazul în care o să-mi primesc banii, o să rămân acolo, nu se pune problema. E o sumă mare de bani, sunt niște probleme la Bistrița și nu i-am mai primit de mult. Am vorbit cu nea Jane și mi s-a propus să iau în calcul și Slatina. Dacă nu mă înțeleg acolo, o să mă gândesc și la asta, e mai aproape de casă, e un proiect bun, din ce mi-a spus domnul președinte vor să facă treabă”, a declarat Velcovici.

Fotbalistul de 27 de ani speră să-și clarifice cât mai repede situația cu clubul din Bistrița. „Marțea viitoare încep comisiile, acum sunt în vacanță. De obicei durează trei săptămâni, o lună. Dar nu cred că o să dureze așa mult, că e situația destul de clară, cu siguranță o să fiu declarat jucător liber dacă nu mă înțeleg cu ei să-mi iau banii. Nu știu cine a zis de mine, nea Ion Pârvulescu, dar de unde și până unde. Eu n-am vorbit în viața mea cu domnul Pârvulescu și nu mi se pare corect cum a procedat. Sunt sub contract cu o echipă”, a mai spus Gabriel Velcovici.

Sursa: Olt TV

09 Jan. 2012, 14:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă