Velcovici: „Mă simt foarte bine la Alro”

14 Feb. 2012, 15:03 Bursa transferurilor
Velcovici:**

Sosit înainte de plecarea în stagiul pregătirii centralizate din Antalya, Gabriel Velcovici este plăcut impresionat de unitatea din cadrul lotului celor de la Alro.

Utilizat în linia de mijloc de principalul Daniel Mogoșanu, Gabriel Velcovici a debutat în tricoul celor de la Alro în meciurile amicale susținute în Antalya.

Fotbalistul de 27 de ani a părăsit în această iarnă liderul seriei, Gloria Bistrița, pentru a da curs ofertei slătinenilor. În tur, fotbalistul a evoluat pe postul de fundaș stânga, bifând toate cele 15 meciuri din postura de titular. Velcovici a mai jucat în decursul carierei pentru formațiile FC Extensiv Craiova, FC Caracal și Universitatea Craiova.

„Mă simt foarte bine la Alro, am găsit un grup unit, eu zic că m-am acomodat foarte bine”, a precizat fotbalistul celor de la Alro.

„Ne-am încărcat bateriile”

După un stagiu susținut pe o vreme bună, aluminiștii au fost întâmpinați în țară de ger și zăpadă. Velcovici consideră că va fi destul de greu la antrenamente, dată fiind starea terenurilor acoperite de zăpadă.

„Pregătirea a decurs foarte bine în Antalya, sunt condiții optime pentru susținerea cantonamentului, ne-am încărcat bateriile pentru retur. Din păcate în țară va fi destul de greu, nu știu unde ne vom antrena pe vremea asta. Eu spun că echipa poate termina fără probleme pe locul trei, am înțeles că va mai veni un fundaș, avem forța necesară de a încheia sezonul în primele echipe”, a declarat Velcovici.

Fostul fotbalist al Universității Craiova a semnat un contract pe un sezon și jumătate cu Alro Slatina.

Sursa: Gazeta Nouă

14 Feb. 2012, 15:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă