Vasilache rămâne la Bihor cel puțin până în vară!

Vasilache rămâne la Bihor** cel puțin până în vară!

Clubul FC Bihor și-a luat munca mai în serios, iar pentru acest retur și-a luat inima în dinți și s-a apucat de făcut transferuri serioase. Începând din luna ianuarie pe banca tehnică antrenor principal este Marian Pană.

Cea mai proaspătă achiziție a clublui orădean în materie de jucători este mijlocașul ofensiv Ciprian Vasilache în vârstă de 29 de ani. Băimăreanul a sosit luni la Oradea, după ce a fost pus pe liber de gruparea de Liga I, iar miercuri a semnat contractul de joc cu FC Bihor. Semnătura lui va rămâne pe contract până în vara acestui an.

Născut pe 14 septembrie 1983, la Baia Mare, Vasilache a debutat în Liga I pentru Gloria Bistrița, în 2002. Între 2003 și 2007 a evoluat la Rapid București, alături de care a jucat și în Cupa UEFA, competiție în care a marcat un gol în poarta echipei olandeze Feyenoord. În 2007 a fost transferat la Pandurii Târgu Jiu pentru suma de 200.000 dolari. Ciprian Vasilache a evoluat ultima data la Gaz Metan Mediaș, iar în cariera sa a mai activat și la FCM Tg. Mureș.

„Sunt foarte mulțumit că a semnat cu noi și sper să ne ajute, fiindcă este un fotbalist valoros”, a declarat antrenorul principal al „roș-albaștrilor”, Marian Pană.

Într-o altă ordine de idei, jocul școală între jucătorii echipei FC Bihor, de miercuri a fost anulat, din cauza terenului, urmând ca primul amical, „roș-albaștrii” să-l susțină sâmbătă, la Marghita, în compania echipei locale, Viitorul, cel mai probabil de la ora 11.

Articol scris de Veronica Hodas

Pe aceeași temă