Valentin Bădoi, „direcționat” spre Crâng?

05 Sep. 2009, 13:49 Bursa transferurilor
Valentin Bădoi, „direcționat

 

După Mândrean, un alt jucător din prima ligă ar putea îmbrăca tricoul Gloriei Buzău. Este vorba despre fundașul Vali Bădoi, aflat în momentul de față sub contract cu FC Timișoara. Fotbalistul, în vârstă de 33 de ani, este hotărât să părăsească gruparea de pe Bega, pe motiv că nu a mai prins prima echipă, rămănând și în afara lotului eligibil pentru meciurile din Europa League.

 

Bădoi și-a exprimat dorința de a evolua chiar și în liga secundă, una dintre variante fiind Gloria Buzău, unde ar putea fi direcționat de patronul Marian Iancu, acesta din urmă având o „afinitate“ pentru formația buzoiană, mai ales că în sezonul trecut i-a împrumutat mai mulți jucători.

 

De altfel, unul dintre oficialii Clubului din Crâng a confirmat interesul pentru Vali Bădoi, însă depinde pretențiile financiare pe care le va avea acesta. Și, alți timișoreni, cum ar fi Chițu, Popa, Fl. Sandu, Popa Radu și Zimmerman, vor avea ca posibilă destinație Buzăul. Ultimul, însă, ar fi solicitat un contract de 30.000 de euro pe sezon, sumă considerată mult prea mare pentru puterea financiară a clubului buzoian.

 

Articol scris de: Adi Soare

05 Sep. 2009, 13:49 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă