Vâlcea e gata pentru reluarea returului. Noile achiziții au fost prezentate: „Am câștigat ca și grup”

Vâlcea e gata pentru reluarea returului.** Noile achiziții au fost prezentate:

Conducerea echipei CSM Râmnicu Vâlcea a organizat, astăzi, o conferință de presă în care au fost prezentați jucătorii aduși în această iarnă: Dragoș Firțulescu, Fabian Himcinshi, Andrei Neagoe, Andrei Popescu și Marius Staicu.

„Noii mei colegi ne vor ajuta mult, sunt jucători talentați, care au jucat în Liga I și Liga a II-a. Cred că s-au angrenat foarte bine la echipă și ne vor ajuta mult. Retragerea Câmpinei este un lucru bun. Aveam în deplasare la ei, era un meci greu, adversarii noștri rămân Satu Mare și Tărlungeni” a spus Ionuț Stoica.

„Mă bucur că am ajuns din nou la Vâlcea, sper să facem și treabă. Din vară, ne dorim promovarea, dacă se dorește, așa am vorbit și cu conducerea, antrenorii și toți de aici. Important este să intrăm acum în play-off, iar din vară, vom mai vedea ce va fi. Am găsit o echipă frumoasă, un antrenor bun, sper să ajutăm fiecare” a afirmat Andrei Neagoe.

„Ne pregătim cât mai bine, vrem să facem rezultate cât mai bune și să ne atingem obiectivul. Trebuie să demonstrăm pe teren că suntem o echipă bună. Îmi place aici, este o echipă frumoasă” a declarat Marius Staicu.

Dragoș Firțulescu este cel mai cunoscut jucător transferat în această iarnă de Vâlcea: „Vreau să mulțumesc întregii conduceri și antrenorului pentru șansa care mi s-a acordat,  a fost o perioadă grea, sper să nu dezamăgesc și toată lumea să fie mulțumită de mine când s eva termina returul. Dacă se va dori prelungirea contractului și ne vom înțelege, voi continua cu mare drag, dacă se vrea performanță. Țelul fiecărui jucător e să fie cât mai sus, să ajungă în Liga I sau în străinătate, cu toții vrem să avem rezultate”, a spus Firțulescu.

Fabian Himcinschi este una din soluții în atac: „Eu am venit cu gânduri mari, sper să ajut echipa, să dau goluri multe. Am colegi dornici de afirmare, împreună vom face o figură frumoasă. Ne dorim cu toții să întrăm în play-off, eu am încredere în colegii mei că vom reuși acest lucru”.

Antrenorul Alex Pelici spune că retragerea Câmpinei avantajează Vâlcea: „Ne așteptă un retur în care avem două obiective, unul este reconstrucția echipa și apariția unor jucători tineri, al doilea este cel de a intra în play-off, îl privim cu speranță. Ne așteaptă un meci greu cu Satu Mare, o echipă bună, omogenă, care va veni să își vândă scump pielea. Nu sunt probleme medicale, sperăm să fim inspirați în privința primului unsprezece. Nu sunt mulțumit de ce am realizat în cele cinci jocuri. Nu ne bucură retragerea Câmpinei, dar ne avantajeză, față dacă s-ar fi retras Tărlungeni. Pentru locul 6 ne luptăm cu Satu Mare, Slatina și Tărlungeni, nu e distanță mare între noi, sunt multe jocuri. Deși au plecat mulți jucători cu valoare bună individuală, acum am câștigat ca și grup, asta sper să se vadă în teren, vom fi harnici din primul până în ultimul minut, ne vom strădui și asta vrem să simtă oamenii. Trebuie să fim cu toții conștienți că nu e situație foarte bună, sunt mulți jucători care așteaptă șansă, la fel și antrenori, nimeni nu e de neînlocuit”.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă