UTA s-a despărțit de încă doi jucători. Alți trei importanți fotbaliști din lot au refuzat reducerea salarială și nu mai au viitor la club

UTA s-a despărțit de încă doi jucători.** Alți trei importanți fotbaliști din lot au refuzat reducerea salarială și nu mai au viitor la club

După fundașul macedonean Mevlan Adili (23 de ani), UTA se desparte, începând de astăzi, de încă doi jucători pe care i-a adus în vara trecută pentru a ajuta echipa în lupta pentru promovare, obiectiv deja compromis de la jumătatea campionatului. Mijlocașii Bujamin Asani (29 de ani) și Alin Cârstocea (25 de ani) nu vor mai continua cu „Bătrâna Doamnă”.

Macedoneanul Asani nu a mai fost dorit de conducerea clubului după ce Consiliul Concurenței a pus interdicție la jucători stranieri cluburilor care primesc ajutor financiar de la autoritățile locale, în timp ce Cârstocea nu a acceptat noile condiții salariale.

„Clubul UTA și cei doi fotbaliști au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la o înțelegere de încetare a colaborării. Le mulțumim lui Alin Cârstocea și Bujamin Asani pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în pașii următori ai carierelor”, a anunțat UTA pe site-ul oficial.

15 meciuri, dintre care 10 ca titular, și 1 gol (1-2 cu ASU Poli) sunt realizările lui Bujamin Asani la UTA Arad

15 meciuri, dintre care 12 ca titular, și 1 gol (1-2 cu ASA Târgu Mureș) sunt cifrele lui Alin Cârstocea în tricoul „Bătrânei Doamne”

Pe lângă cei trei jucători, UTA se va despărți în scurt timp și de fundașul Cristian Scutaru, mijlocașul Paul Păcurar și atacantul Daniel Florea, care, potrivit Sport Arad, nu au acceptat condiții de salarizare austere valabile pentru această primăvară la clubul fanion al Aradului. În schimb, atacantul Marius Curtuiuș va continua cu „Bătrâna Doamnă”.

UTA se reunește luni, 8 ianuarie, de la ora 11:00, la stadionul Motorul.

Pe aceeași temă