Curtuiuș e primul jucător care a acceptat noile condiții financiare de la UTA. „Am ales să rămân pentru culori, suporteri, colegi, dar și conducerea clubului”

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 17:17 Campionat
Curtuiuș e primul jucător care a acceptat noile condiții financiare de la UTA.**

Conducerea clubului UTA a început deja să pună în aplicare politica low-cost pentru partea a doua a sezonului de Liga 2. Unora dintre componenții lotului li s-a transmis noua ofertă contractuală conform posibilităților actuale financiare, dar și obiectivul echipei. Iar primul jucător care a acceptat noile condiții este chiar căpitanul Marius Curtuiuș (28 de ani), scrie Sport Arad.

„Când am venit la UTA, nu eram într-o perioadă prea grozavă a carierei mele. Echipa din Arad mi-a întins o mână și am ajuns să cunosc satisfacții nebănuite în acest tricou. În cei doi ani și jumătate am înscris peste 30 de goluri, am devenit căpitanul echipei în această vară și e absolut normal să înțeleg și să accept situația mai grea prin care trece cubul acum. Deși am avut oferte mai bune de la alte cluburi, am ales să rămân pentru culori, suporteri, colegi, dar și conducerea clubului, care, în urma discuțiilor avute în ultimele zile, mi-a demonstrat că mă apreciază ca om și fotbalist”, a spus atacantul care în această primă parte a campionatului a înscris 5 goluri, fiind al doilea golgheter al echipei, după Daniel Florea.

Potrivit Sport Arad, până la reunirea lotului, care va avea loc pe 8 ianuarie, conducerea așteaptă răspunsuri și din partea jucătorilor Cristian Scutaru, Alexandru Manea, Daniel Florea și Alin Cârstocea. Ar mai fi de rezolvat și situația stranierilor rămași în lot (Svedkauskas, Asani și Boakai), dar și a lui Mădălin Ciucă și Alin Buleică, trimiși la echipa a doua de ceva timp.

Marius ANGHEL 04 Jan. 2018, 17:17 Campionat
Pe aceeași temă