Rapid a pus pe liber doi jucători după meciul cu Turris Oltul. ”Vă mulțumim, băieți! Mult succes în continuare!”. Se mai pregătește o plecare: un mijlocaș, pe lista de transferuri

Răzvan STÎNGĂ 20 Sep. 2020, 12:09 Liga 2
Rapid a pus pe liber doi jucători după meciul cu Turris Oltul. ”Vă mulțumim, băieți! Mult succes în continuare!”. Se mai pregătește o plecare: un mijlocaș, pe lista de transferuri

Rapid a renunțat la doi jucători, la scurt timp după meciul cu Turris Oltul (scor 1-1). A anunțat că s-a ajuns la un acord cu mijlocașii centrali Alin Cârstocea (28 de ani) și Sandro Djuric (26 de ani), cu privire la încetarea colaborărilor.

Referitor la Cârstocea, giuleștenii au precizat că în cazul său este vorba de mai multe accidentări suferite în ultima perioadă, care nu i-au permis să evolueze. Adrian Iencsi a decis că nu se poate baza pe el.

Alin Cârstocea, doar șapte meciuri pentru Rapid sezonul trecut 

Alin Cârstocea a venit la Rapid în 2018 și nu a apucat să joace în acest sezon nici măcar un minut. Nici sezonul trecut, sub comanda lui Daniel Pancu sau comanda lui Dan Alexa, fotbalistul născut la Năvodari nu a prins foarte multe meciuri. A fost trimis de numai șapte ori pe teren, dintre care în trei confruntări în play-off.

Sandro Djuric a fost un jucător important sezonul trecut. A fost folosit în 19 meciuri 

Sandro Djuric a ajuns la Rapid în vara anului trecut, din țara natală, Austria, de la SC Austria Lustenau. Nici el nu a apucat să joace în acest sezon, dar în stagiunea precedentă a fost folosit mult mai mult. A prins 19 meciuri și a marcat de două ori. Rapid mai are în plan, potrivit comunicatului emis sâmbătă, să se mai despartă de un jucător. Este vorba de mijlocașul ofensiv Saifeddine Alami (27 de ania), care a fost deja pus pe lista de transferuri.

”Rapid s-a despărțit de doi dintre mijlocașii centrali din sezonul trecut, Alin Cârstocea și Sandro Djuric.

Alin Cârstocea (28 de ani) a venit la Rapid în 2018 și a marcat de 11 ori în cele 38 de partide disputate în tricoul alb-vișiniu, 31 dintre ele fiind bifate în cel de-al treilea eșalon. Din păcate, mai multe accidentări l-au împiedicat pe Alin să evolueze în ultima perioadă.

Austriacul Sandro Djuric (26 de ani) a jucat de 18 ori pentru Rapid, reușind să înscrie de două ori, iar în prima etapă din Liga 3 a bifat o repriză pentru echipa secundă.

De asemenea, Saifeddine Alami rămâne singurul jucător străin din sezonul trecut ce nu și-a încheiat conturile cu Rapid, marocanul fiind pe lista de transferuri.

Vă mulțumim, băieți! Mult succes în continuare!”, precizează FC Rapid.

Rapid, lider în Liga 2 după patru etape 

După patru etape din Liga 2, Rapid se află pe primul loc, cu 10 puncte, înregistrând trei victorii și un egal. Din această rundă mai sunt de jucat câteva partide, iar giuleștenii nu mai pot fi depășiți la puncte, ci doar egalați. În cazul în care ”FC U” Craiova va câștiga confruntarea programată duminică împotriva celor de la Viitorul Pandurii, atunci va acumula și ea 10 puncte.

În runda următoarea Rapid se deplasează pe terenul unei nou-promovate, Fotbal Comuna Recea, care nu a strâns nici măcar un punct.

Foto: FC Rapid 1923  

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-turris-oltul-de-la-ora-1430-giulestenii-n-au-nicio-victorie-in-fata-teleormanenilor-insa-ultimul-rezultat-direct-a-retezat-visul-promovarii-trupei-lui-erik-lincar-19148572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-intrerupt-seria-victoriilor-chiar-cu-turris-oltul-careia-ii-fura-promovarea-in-liga-1-adrian-iencsi-e-frustrat-si-dureros-antrenorul-nu-vede-nicio-ri-19148709

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Sep. 2020, 12:09 Liga 2
Pe aceeași temă