UTA i-a prezentat Stelei o contraofertă pentru Burlă, dar discuțiile par înghețate după venirea lui Reghecampf

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Dec. 2015, 11:42 Actualizat: 13 Dec. 2015, 11:43 Bursa transferurilor
UTA i-a prezentat Stelei o contraofertă pentru Burlă,  dar discuțiile par înghețate după venirea lui Reghecampf

În urmă cu aproape trei săptămâni, conducerea „Bătrânei Doamne” a recunoscut că echipa campioană a României, Steaua, e interesată de achiziționarea celui mai constant junior utist în prezenta stagiune de Liga a 2-a, Bogdan Burlă.

„Avem pe masă o ofertă concretă de la Steaua pentru Burlă, dar nu am dat niciun răspuns. Nu arde nimic, avem timp să o cântărim, să o analizăm în detaliu, mai ales că nu e perioadă de transferuri. Prioritatea noastră rămân cele două meciuri de campionat pe care le mai avem de jucat în acest an, apoi ne ocupă și de celelalte aspecte”, spunea Alexandru Meszar pe 26 noiembrie.

Între timp, a sosit vacanța cu încă 4 puncte în clasament pentru UTA și încă două evoluții bunicele ale fundașului stânga de 19 ani. Dar, la urma urmei ar putea conta ceea ce s-a petrecut în curtea Stelei și anume înlocuirea lui Mirel Rădoi cu Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă ar putea îngheța orice tratative demarate cu acceptul fostului antrenor, mai ales că nu-l cunoaște pe tânărul utist.

Până una alta, din informațiile noastre, conducerea UTA-ei le-a prezentat o contraofertă steliștilor, prin care solicită mai mulți bani și mai puține procente dintr-o eventuală vânzare ulterioară. Răspunsul nu a venit încă și e posibil să nu mai vină deloc, ci – poate – o ofertă pentru un alt fotbalist al echipei fanion. Se știe că Ana Maria Reghecampf l-a impresariat o perioadă pe Cătălin Hlistei și i l-ar putea propune soțului său ca variantă de mijlocaș stânga, acolo unde Steaua a avut probleme după plecarea lui Tănase și forma slabă a lui Chipciu.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Dec. 2015, 11:42 Actualizat: 13 Dec. 2015, 11:43 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă