UTA are stafful tehnic complet. Noul preparator fizic al echipei arădene s-a specializat în Spania

UTA are stafful tehnic complet.** Noul preparator fizic al echipei arădene s-a specializat în Spania

UTA are, începând de astăzi, 4 iulie, stafful tehnic complet după ce a cooptat și un preparator fizic. Înlocuitorul spanionului Francisco Ignacio Martinez Cabrera, alias Nacho, este un român care s-a specializat în Spania la cursurile unei universități care e în colaborare cu Real Madrid. Revenit de doi ani în România, Vlad Țăran, căci despre el este vorba, și-a făcut meseria la Centrul de Excelență Târgu Mureș și a colaborat și cu FRF, la nivelul loturilor naționale de juniori.

Preparatorul fizic Vlad Țăran completează astfel stafful tehnic condus de antrenorul principal Adrian Mihalcea. Antrenori secunzi sunt Cristian Todea și Gheorghe Mihali, iar antrenor cu portarii este Dan Țapoș.

„Staff-ul tehnic al UTA-ei e în formulă completă după cooptarea preparatorului fizic Vlad Țăran.

Născut pe 26 martie 1990, cel mai proaspăt component al corpului tehnic roș-alb a fost junior la echipa Interstar Sibiu, apoi a trecut la Universitatea Craiova. A bifat o experiență externă, la Enad Polis (Cipru), după care s-a întors în România, jucând pentru Juventus București.

Ca și preparator fizic, s-a specializat în Spania, unde a urmat cursurile de la Universidad Europea, absolvind și un masterat organizat de instituția de învățământ superior iberică în colaborare cu Real Madrid.

S-a întors în țară, ultimii doi ani i-a petrecut la Centrul de Excelență Târgu Mureș și a colaborat constant cu FRF, făcând parte din staff-urile loturilor naționale juvenile.

Bun venit la UTA!”, se arată într-un comunicat al clubului UTA.

Pe aceeași temă