UTA ar putea ataca Vâlcea cu alți doi brazilieni

UTA ar putea ataca** Vâlcea cu alți doi brazilieni

Echipa fanion a Aradului a rămas cu victoria de la Slatina și după etapa a 7-a a seriei de Vest a ligii secunde și-și propune 9 puncte din următoarele trei întâlniri. Cel mai abordabil meci pe listă este cel care urmează, fiindcă pe arena „Francisc Neuman” sosește codașa CSM Râmnicu Vâlcea.

Pentru această dispută, ce va începe sâmbătă, la ora 13 (în direct la Digi Sport), Adrian Falub ar putea avea la dispoziție încă doi fotbaliști care doar s-au antrenat sub comanda sa până acest moment. Este vorba despre brazilienii Ricardo și Marcelinho, care ar putea fi legitimați în această săptămână de conducerea „textilistă”. Antrenorul arădean insistă mai ales pentru primul dintre ei, fiindcă acesta i-ar rezolva problema celui de-al doilea mijlocaș central și asta pentru că Ricardo este ceva mai ofensiv și, deci, mai util la construcție decât Lazea sau Mărginean.

Cert este că un alt brazilian, atacantul de careu Weller va lipsi în continuare de pe gazon din cauza unei rupture fibrilare. Acesta chiar are șanse reduse să mai evolueze în acest tur de campionat, la fel ca și mai tânărul său coleg, Alex Neagu. Mijlocașul ofensiv împrumutat de la Pandurii Târgu Jiu s-a întors la Pitești, pentru a completa faza de recuperare după fractura de metatarsiene sufeită acum două luni de zile.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă