Pop și Marcelinho au șanse mari să devină utiști

07 Aug. 2012, 13:18 Bursa transferurilor
Pop și Marcelinho** au șanse mari să devină utiști

Adrian Falub pare că s-a hotărât în privința a doi jucători cu profil ofensiv care s-au perindat în această perioadă la Arad. Sergiu Pop a fost golgheterul Zlatnei sezonul trecut și a demonstrat în partidele amicale disputate până acum că poate să fie o soluție.

„A arătat că are calități, este un jucător interesant. Nu cred însă că Sergiu Pop poate să fie o soluție în acest moment pentru noi, dar cred că îl vom păstra. Fie va rămâne la echipa a doua, fie îl vom împrumuta undeva”, a menționat Giovanni Catanzariti.

Președintele UTA-ei a vorbit și despre un alt atacant ce a avut evoluții apreciate: „Marcelinho de abia de o săptămână se pregătește în mod normal cu echipa, el mai are de recuperat pe plan fizic. Dar, dintre toți fotbaliștii pe care îi avem în probe, el are CV-ul cel mai interesant. Acum trebuie să și demonstreze că merită să rămână aici, dar îmi place cum s-a mișcat până acum”.

În final, Gio a mai punctat: „Domnul Falub și-a exprimat dorința de a mai transfera un atacant de valoare. Suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, sperăm ca în curând să îi îndeplinim această dorință. Sincer, cred că mai avem nevoie doar de un atacant valoros”.

Sursa: Sport Arad

07 Aug. 2012, 13:18 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă