UTA, aproape să bifeze primul transfer! Arădenii i-au pus contractul pe masă unui fundaș din Liga 1

UTA, aproape să bifeze primul transfer!** Arădenii i-au pus contractul pe masă unui fundaș din Liga 1

Sunt zile calde pentru achizițiile iernii la echipa fanion a Aradului. Directorul sportiv, Claudiu Drăgan, recunoștea că până pe 16 ianuarie, ziua reunirii lotului, Laurențiu Roșu ar trebui să aibă la dispoziție cel puțin doi fotbaliști, un fundaș central și un atacant.

Pentru centrul defensivei, „roș-albii” s-au orientat în special spre Andrei Cordoș. Conducerea UTA-ei i-a și făcut o ofertă fundașului central de 28 de ani, care în tur a apărat culorile prim-divizionarei ASA Târgu Mureș, una dintre echipele cu probleme financiare din Liga 1. Din câte se pare, fotbalistul nu va avea probleme să-și obțină dezlegarea de la formația pregătită din această iarnă de Ilie Stan, iar viceliderul ligii secunde i-a pus deja un contract pe masă. Discuțiile se poartă în special în jurul salariului pe care-l solicită fundașul de 1,92 metri.

Cordoș este un produs al Universității Cluj, grupare cu care a și debutat în Liga 1, după care a mai trecut pe la Frosinone (Italia), FCM Târgu Mureș, FC Vaslui, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu și FC Botoșani.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă