UTA a renunțat la trei dintre francezii lui Joița! Laso și Matei nu joacă la Debrecen

UTA a renunțat la trei dintre francezii lui Joița!** Laso și Matei nu joacă la Debrecen

Până la clarificare situației manageriale a clubului, echipa „textilistă” își continuă pregătirea pentru un retur pe care viitorul finanțator, Adrian Marțian, îl dorește încununat cu promovarea în Liga 1. Una dintre etapele acestei pregătiri este și amicalul din această după-amiază de la Debrecen, acolo unde arădenii își măsoară forțele cu formația ce ocupă poziția a treia în prima ligă maghiară.

În confruntarea ce începe la ora 15 pe un teren al bazei sportive din centrul orașului nu vor fi implicați cinci utiști care s-au antrenat sub comanda lui Adrian Falub în această săptămână. În primul rând, trebuie spus că stafful tehnic „textilist” a renunțat la francezii Bisset, Johnson și Ouattara, trei dintre cei șase fotbaliști aduși până acum la Arad de impresarul Mihai Joița. Toți au bilete de avion spre casă în acest weekend, așa că Falub și colaboratorii îi mai testează doar pe portarul Matijas, fundașul dreapta Pellet și coordonatorul de joc Tabillon.

Nu au făcut deplasarea în Ungaria nici Dan Matei, care se resimte puțin după antrenamentele pe sintetic și Maximiliano Laso, care încă nu are condiția fizică corespunzătoare unui meci de verificare de acest nivel. Sportarad.ro încearcă să vă dea detalii în timp real de la amicalul de astăzi dintre Debrecen și „Bătrâna Doamnă”, la care ar trebui să asiste și Adrian Marțian, viitorul finanțator al echipei arădene.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă