VIDEO | Luceafărul a pierdut la scor amicalul din Ungaria cu Debrecen. Ultima noutate din lotul bihorenilor este un fundaș de la CFR Cluj

Marius ANGHEL 27 Jan. 2019, 15:00 Pregătiri, amicale

La finalul primei săptămâni de cantonament la Băile Felix, Luceafărul Oradea s-a deplasat, sâmbătă, în Ungaria, pentru a disputa cel mai tare amical pe care îl avea programat în această iarnă. Jucătorii lui Cristian Lupuț au întâlnit-o pe Debrecen, în fața căreia au pierdut la scor, cu 4-0, cu două goluri primite pe repriză.

Maghiarii aflați pe locul 3 în prima ligă au dominat meciul cu Luceafărul și au înscris prin Damasdi (6), Szatmari (11), Harry (61) și Takacs (79), ducând scorul final la un 4-0 acceptabil, având în vedere nivelul de pregătire și diferența de putere dintre cele două echipe.

Luceafărul a început cu: Moga – Wanya, Kereki, Oros, Al. Băican – Prejmerean, Chiorean – C-tin. Roșu, Vas. Pop, Al. Dulca – Ludușan. În repriza a doua au fost utilizați: Moroz – Fl. Drăgan, Core, Opriș, Moihedja – Ciul, Kim, Preoteasa, P. Peter – Nemeș, Lăsconi.

Mitrică și Paraschiv nu au fost folosiți, deoarece au acuzat probleme medicale.

De remarcat ar fi și revenirea atacantului Daniel Lăsconi, dar și prezența lui Mihai Kereki (22 de ani), un fundaș central venit de la CFR Cluj 2.

Debrecen a jucat cu: S. High (P. Kovacs 75) – Benyei (Pavkovics 62) Kinyik, Szatmari, Ferenczi – Damásdi, Tozser (Kusnyir 62), Haris, Bodi – Szecsi, Takacs

„A fost un antrenament fizic bun în fața unui adversar foarte bun, care nu întâmplător este pe locul 3 în prima ligă din Ungara. La noi s-a simțit o stare de oboseală după antrenamentele din această săptămână. Am văzut și lucruri bune și mai puțin bune. Ne pregătim în continuare pentru a ne prezenta cât mai bine în partea a doua a campionatului”, a spus, pentru Bihon, antrenorul Luceafărului, Cristian Lupuț.

După amical, Luceafărul Oradea s-a reîntors în cantonamentul de la Băile Felix, acolo unde se vor mai pregăti până pe 1 februarie.

Înregistrarea video a amicalului:

Foto: DVSC

Marius ANGHEL 27 Jan. 2019, 15:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă