UTA a luat 5 jucători de la Liberty Salonta

11 Jul. 2009, 15:09 Bursa transferurilor
UTA** a luat 5 jucători de la Liberty Salonta

Staff-ul tehnic al UTA-ei a stabilit în cursul zilei de sâmbătă lotul care va pleca duminică după-amiază la Moneasa, pentru un stagiu centralizat de șapte zile. Așa cum era de așteptat, surprizele n-au lipsit, în ultima clipă fiind cooptați cinci jucători de la Liberty Oradea.
 

 

Portari: Bujor, Bălgrădean, Bodea

Fundași: Turcuș, Toc, Mutulescu, Pascariu, Pocuca, Draia (UTA-juniori), Ștreangă (Gloria Arad), Popovic (Liberty), Yanchuk (Liberty)

Mijlocași:  Polgar, Nădăban, Drida, Fritea, Sălăjan (Gloria Arad), D. Copil, Fl. Gâlcă (FC Ineu), Apostol (Minerul Lupeni), Chiș (Liberty), Roman (Minerul Lupeni)

Atacanți: Edson, Leucuța, Birtalan (Liberty), Gadio Demba (Liberty). 

De asemenea, din lot mai fac parte Țucudean, Chindriș (Gloria Arad) și Purece (Gloria Arad), plecați până în 22 iulie la lotul național Under 19.
 

Așadar, față de ultimele zile, în lotul provizoriu al UTA-ei au apărut cinci jucători de la Liberty Oradea, formație despre care se spune că nu-și va continua activitatea în noul sezon al Ligii a II-a:
 

Yanchuk – fundaș central, Ucraina.
 

Popovic – fundaș stânga, Serbia.
 

Chiș – mijlocaș dreapta.
 

Birtalan – atacant.
 

Gadio Demba – atacant, Senegal.
 

De asemenea, a fost adus la Arad și integrat în programul echipei mijlocașul defensiv Valentin Apostol (ex-Minerul Lupeni).

 

Articol scris de Sebastian ȘICLOVAN
 

11 Jul. 2009, 15:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă