UTA a bătut palma pentru un fundaș dorit și de Chiajna și „U” Cluj. A fost în curtea Concordiei, dar mutarea a picat în ultimul moment din cauza banilor

UTA a bătut palma pentru un fundaș dorit și de Chiajna și

 

Răzvan Ivan (foto, în centru) a fost aproape să semneze în această iarnă cu Concordia Chiajna, unde a susținut și probe, însă oferta prim-divizionarei nu a fost pe placul Unirii Alba Iulia. Echipa din Liga 3 a cerut 50.000 de euro în schimbul jucătorului, însă Concordia a oferit 35.000 de euro, astfel că mutarea a picat, scrie Ziarul Unirea. Pe fir a intrat și „U” Cluj, dar cea mai insistentă s-a dovedit UTA. Conform unor surse autorizate ale publicației albaiuliene, transferul la Arad s-a făcut pentru aproximativ 12.500 de euro, acum rămânând doar ca jucătorul să semneze contractul.

„UTA este un club mare cu tradiție, mulți suporteri și mă bucură că interesul lor pentru mine. Sper să dau tot ce este mai bun și să pun umărul la promovarea în Liga 1”, a declarat Răzvan Ivan pentru Ziarul Unirea.

Unirea l-a achiziționat pe Răzvan Ivan în vară, după ce a achitat aproximativ 7.000 de lei clubului Viitorul Argeș „Alexandru Duminică”, reprezentând indemnizația de formare, iar acum îl vinde cu 12.500 de euro. Viitorul utist a început fotbalul la LPS Pitești, în 2012 a trecut la Viitorul Argeș, iar următorii doi ani i-a petrecut la Centrul de Excelență „Tricolorul 11” de la Târgu Mureș. În vară a fost aproape să ajungă la FC Argeș, însă echipa din Liga 2 nu a vrut să achite indemnizația de formare, dar și la CFR Cluj 2, însă totul a căzut din cauza conflictelor interne care au avut loc la echipa campioană. În schimb, Unirea Alba Iulia a profitat de situație și l-a legitimat pe fundașul care poate evoluat atât în flancul drept, cât și în zona centrală. Ivan a avut evoluții bune la Unirea și a marcat inclusiv de patru ori, fiind golgheterul echipei în tur.

Pe aceeași temă