Urban Titu îi întinde o mână lui Rover Cârstea. Fostul golgheter al Ligii 2 revine după o lungă absență

Acum trei ani, numele lui Rover Cârstea era pe buzele tuturor, după un tur de campionat de excepție care l-a adus în curtea celor de la Poli Timișoara. Avea 22 de ani și era pe val, însă pentru atacantul argeșean a urmat un picaj de zile mari. Doar două goluri în tricoul bănățenilor și a urmat un transfer la Chiajna, acolo unde a primit lovitura de grație: o accidentare gravă care i-a dat peste cap cariera.

S-a refăcut și a încercat să își relanseze cariera acasă, dar fără succes. A urmat o aventură pe la Berceni, în care accidentările l-au pus din nou în genunchi, după doar cinci meciuri jucate.

După o pauză de aproape un an, Rică Neaga i-a întins o mână de ajutor și, conform Jurnalului de Dâmbovița, l-a chemat la reunirea lotului care va avea loc pe 26 ianuarie.

„Rover Cârstea este un jucător pe care îl cunosc foarte bine. A avut o perioadă mai grea și sper să îl aduc la forma de dinainte. Este un jucător de care echipa noastră avea nevoie și sper să ne ajute în campionat”, a confirmat transferul antrenorul Rică Neaga

În schimb, gruparea dâmbovițeană se va despărți de cei doi Stan din echipă, Andrei și Ovidiu și este pe cale să îl piardă și pe Laurențiu Corbu (foto), fundașul de bandă dreaptă născut în 1994. Acesta a fost testat într-un trial al naționalei Under 21 în mandatul lui Mihai Teja, în care a impresionat prin prestația sa și a stârnit interesul mai multor echipe din eșaloanele superioare

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă