Unirea își întărește lotul cu jucătorii care a părăsit-o în iarnă. Kiss așteaptă bani de la autoritățile din Brașov

Unirea își întărește lotul cu jucătorii care a părăsit-o în iarnă.** Kiss așteaptă bani de la autoritățile din Brașov

Unirea Tărlungeni și-a regăsit liniștea după ce în iarnă a fost la un pas să se retragă din campionatul Ligii 2. Gruparea din comuna brașoveană caută în această perioadă jucători pentru a-și întări lotul. Președintele clubului și totodată primarul Tărlungeniului, Iosif Kiss, a spus într-o intervenție telefonică la radio Sport Total FM că doi dintre fotbaliștii care plecau în iarnă la Juventus se vor întoarce la Unirea. Alături de căpitanul Liviu Nicolae și Ioan Șerban de la gruparea din Colentiva va ajunge și mijlocașul Bogdan Minciună. Oficialul spune că așteaptă sprijin financiar și din partea autorităților din Brașov.

„Liviu (n.r. Liviu Nicolae) nu e noutate. În iarnă, când s-a întâmplat problema cu finanțele, s-a dus la Juventus, dar știam că va reveni. Și Ion Șerban a revenit tot după un retur la Juventus. Mai avem jucători care vor reveni la echipă, printre cei care vor rămâne mai e Petra de la Reghin. Îl așteptăm și pe Forika să-și prelungească contractul cu noi.

Așteptăm să apară acea modificare la lege și să primim ceva din partea autorităților din Brașov. Mă mulțumesc și cu două miliarde, nu îmi trebuie mai mult”, a declarat edilul Tărlungeniului la „Fotbal la matineu”.

Unirea Tărlungeni are programată reunirea pe 14 iulie, iar timp de zece zile după aceea va testa mai mulți tineri jucători. La sfârșitul lunii se va intra într-un cantonament centralizat în localitate.

Pe aceeași temă