A refuzat Petrolul și Oțelul pentru Râșnov. Ultimul transfer perfectat de brașoveni este un mijlocaș care a promovat cu Sepsi în Liga 1

Oficialii echipei Olimpic Cetate Râșnov au fost extrem de activi pe piața transferurilor în această vară. După „lotul” AFC Hărman (Emilian Popa, Vlad Boția, Octavian Potcoavă, Diego Alupoaie și Radu Leonte), conducătorii echipei din Râșnov au prelungit și contractele jucătorilor de bază din sezonul trecut: Sorin Bogyor, Nicolae Mariean, Cristian Afrăsinei, Vlad Potecu și Sorin Marin.

Ieri, brașovenii au reușit și un transfer spectaculos, cel al mijlocașului Bogdan Minciună (34 de ani), care în sezonul trecut a promovat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în Liga 1. În această vară, Minciună și-a încheiat contractul cu covăsnenii și nu a primit ofertă să și-l prelungească.

Bogdan Minciună a semnat ieri contractul cu Cetate Râșnov și spune că a acceptat oferta în primul rând pentru antrenorul Dan Bona, cu care a colaborat excelent la Unirea Tărlungeni. „Au fost ceva discuții cu Petrolul, dar nu s-au concretizat, am fost dorit și de Oțelul, dar i-am refuzat. Am venit la Râșnov pentru antrenorul Dan Bona, cu care am lucrat foarte bine la Unirea Tărlungeni”, a spus, pentru Monitorul Expres, Minciună, ploieștean care a jucat până acum la Chimia Brazi, Petrolul Ploiești, Fortuna Poiana Câmpina, Juventus București, Unirea Tărlungeni și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

28 de meciuri, dintre care 24 ca titular, a evoluat Bogdan Minciună în sezonul trecut la Sepsi OSK

În schimb, cei de la Olimpic Cetate Râșnov l-au pierdut pe fundașul Claudiu Pamfile, care l-a convins pe antrenorul Alexandru Pelici și va juca în sezonul viitor în Liga a 2-a la AFC Hermannstad.

În această după-amiază, Daniel Bona va conduce primul antrenament al verii. Râșnovenii au programat un cantonament la baza proprie în perioada 31 iulie- 9 august, dar au și câteva meciuri amicale perfectate cu ASU Poli Timișoara (22 iulie), Precizia Săcele (26 iulie), Unirea Slobozia (29 iulie), AFK Miercurea Ciuc (5 august) și FC Voluntari II (10 august).

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă