Ce-i în mână nu-i Minciună! Mijlocașul a jucat fără să știe cu mâna ruptă, a marcat și apoi a ajuns la spital

Marius ANGHEL 24 Aug. 2017, 11:28 Stiri

Mijlocașul de 34 de ani Bogdan Minciună a simțit pe propria piele esența acestei zicători: și-a rupt mâna în debutul jocului de la Zărnești, a marcat primul gol al echipei sale, a fost bandajat la pauză, a stat pe teren până în minutul 80, iar la spital a aflat că jucase aproape tot meciul cu fractură!

Calificarea în faza a treia a Cupei României a fost plătită scump de cei de la Cetate Râșnov, care l-au pierdut, pentru cel puțin o lună, pe unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, mijlocașul Bogdan Minciună (foto, în centru). Încă din debutul meciului de la Zărnești, desfășurat marți seară și încheiat cu scorul de 5-1, după o fază prelungită de atac, Minciună a căzut pe mâna dreaptă după un duel cu un adversar. Nu a dat prea multă importanță, a continuat să joace și avea să contribuie la calificarea râșnovenilor în faza următoare a Cupei României.

„Nu am simțit durere pe moment, la pauză am văzut că mâna s-a umflat, mi s-a pus o fașă și am crezut că nu e nimic grav. Pe finalul jocului am cerut schimbarea, iar după joc am fost la spital, la Brașov, unde am făcut o radiografie care arată că am fractură! Imediat medicii mi-au pus mâna în ghips. Mi s-a recomandat să port ghipsul 35 de zile. Nu cred că voi sta atât departe de gazon, eu vreau să revin mai repede, dar cu siguranță, voi rata cel puțin patru meciuri oficiale”, a spus, pentru Monitorul Expres, Minciună, care noaptea trecută nu a putut dormi din cauza durerilor.

„De la spital am ajuns târziu la Râșnov, dar toată noaptea nu am putut dormi din cauza durerilor”, a completat talentatul fotbalist.

Accidentarea lui Minciună i-a dat peste cap planurile antrenorului Dan Bona, mai ales că Minciună este considerat un jucător cheie la mijlocul terenului. „Este o lovitură dură pentru noi, pentru că Minciună este un jucător extrem de important în jocul echipei. Suntem alături de el și sper să revină cât mai repede pe gazon”, a spus Dan Bona.

Cetate Râșnov a învins cu scorul de 5-1 (1-1), golurile fiind marcate de Minciună (”36), Potecu (”52), E. Popa (”76), Boția (”82), Bârligă – autogol (”89), respectiv Rogojinaru (”3). În prima etapă a campionatului Ligii a 3-a, Cetate Râșnov va juca vineri, de la ora 18:00, în deplasare, la CSM Pașcani.

Articol scris de Adrian MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 24 Aug. 2017, 11:28 Stiri
Pe aceeași temă