Un puști de la „U” Cluj a ales să joace în Liga 4. Mănăilă își face echipă de promovare în Alba

Un puști de la

După ce l-a convins pe antrenorul lui FC Bihor, Dan Mănăilă, să vină în Liga a IV-a Alba, Mureșul Vințu de Jos a parafat în aceste zile încă două transferuri de la echipe din Liga 2 și 3. A doua clasată din campionatul județean din Alba a achiziționat un fundaș de la Universitatea Cluj și un mijlocaș de la Luceafărul Oradea.

Răzvan Dulap (20 ani) a jucat destul de puțin în prima parte a sezonului pentru Universitatea Cluj, în cinci meciuri, iar în această iarnă a acceptat să coboare tocmai în Liga a IV-a. În cariera sa, Dulap a mai evoluat pentru FC Zalău sau Metalurgistul Cugir.

„Am venit la Mureșul Vințu de Jos cu gândul de a mă bate la promovare. Pentru mine este o provocare, e un proiect fosrte serios și sperăm ca la final să ne bucuram alături de suporterii noștri”, a declarat Răzvan Dulap pentru absport.ro.

A doua achiziție a echipei din Alba este Ionuț Tătar (22 ani) de la Luceafărul Oradea. Jucătorul polivalent a mai evoluat în trecut pentru Liberty Salonta, Național Sebiș sau CS Ineu și a acceptat să vină la Mureșul la insistența antrenorului Dan Mănăilă.

„Pasiunea mea fotbalul, dorința mea de a fi mereu sus, hotărârea mea în această carieră m-au făcut să iau această decizie de a veni la o nouă provocare, Vințu de Jos. Un atu a fost și preluarea echipei de către domnul antrenor Dan Mănăilă cu care am mai colaborat foarte bine și nu în ultimul rând gândul de de a promova. Pentru primul pas pe care îl fac am întâlnit oameni deosebiți cărora nu vreau să le înșel așteptările. Gândul meu e numai promovarea am făcut junioratul la Liberty Salonta”, a declarat Ionuț Tătar pentru aceeași sursă.

Pe aceeași temă