Un ghanez la Rădăuți!

Un ghanez la Rădăuți!

Transfer exotic la Bucovina Rădăuți. Echipa antrenată de Lucian Burlacu este aproape să obțină semnătura ghanezului Francis Agbleta, un atacant în vârstă de 25 de ani care a evoluat în turul campionatului în liga județeană din Vâlcea. Primul jucător de culoare din istoria clubului rădăuțean, Francis Agbleta a debutat în tricoul Bucovinei în meciul amical pe care „€œgalben-albaștrii” l-au pierdut astăzi, scor 0-3, cu Șomuz Fălticeni. „€œFrancis va juca pentru noi din retur. Vrem să-l ținem de tot”, a precizat antrenorul Lucian Burlacu.

În toamnă, ghanezul a jucat pentru Voința Orlesti (Vâlcea), gruparea pentru care a marcat șase goluri. În România, Agbleta a mai evoluat pentru formațiile FCM Târgoviște, CSM Râmnicu Vâlcea și Politehnica Galați.
 
Bucovina Rădăuți a suferit a treia înfrângere în meciurile de verificare programate în această iarnă, după ce a pierdut astăzi, cu scorul de 0-3, în fieful divizionarei a patra AS Șomuz Fălticeni, într-un amical disputat pe terenul Tineretului. Gazdele au marcat toate cele trei goluri în ultimul sfert de oră. Un șut deviat, o gafă a portarului rădăuțean și un autogol a lui Hrimiuc au condus la victoria clară a echipei de pe malul Șomuzului.
 
Bucovina Rădăuți: Bujdei – Alexandru, Vițu, Hrimiuc, Șt. Ilisoi – Păsăilă, Avrămia, Tudose, Rusu – Viu, Agbleta. Au mai intrat: Gălan – Scântei, Alupei, Solovăstru, Hînțari, Er. Ilisoi și Cușu, ultimul venind de la Marginea.

Mâine, de la ora 13.00, Bucovina va juca un nou meci amical pe terenul celor de la Progresul Frătăuții Vechi

 

Sursa: Gazeta SV

Pe aceeași temă