Un fundaș și un mijlocaș, foști la ASA Târgu Mureș, primele achiziții ale Mioveniului

Un fundaș și un mijlocaș, foști la ASA Târgu Mureș,** primele achiziții ale Mioveniului

Dacă la reunirea de ieri dimineață, singurele noutăți din lotul de 22 de jucători au fost câțiva juniori de la echipa secundă a clubului, CS Mioveni a reușit, pe seară, primele două transferuri ale iernii. Argeșenii și-au asigurat serviciile a doi foști componenți ai formației ASA Târgu Mureș.

Fundașul Florin Ilie (25 de ani, foto – în stânga) și mijlocașul Alexandru Neagu (24 de ani, foto – în dreapta) au semnat cu CS Mioveni. Cei doi fotbaliști au semnat contract valabil pe un an și jumătate și s-au alăturat lotului echipei pregătite de Laurențiu Roșu în această dimineață.

CS Mioveni se laudă cu cele două achiziții și cu parcursul trecut din cariera lui Ilie și Neagu. Primul a avut apariții în prima ligă pentru Concordia Chiajna, Corona Brașov, Gaz Metan Mediaș și Pandurii Târgu Jiu, iar la ASA Târgu Mureș nu a mai jucat de la începutul lunii septembrie, atunci când a decis să plece din cauza problemelor financiare ale echipei din Liga 2.

În schimb, Neagu, care a avut vârful carierei de până acum în vara lui 2016, atunci când actualul lui agent îl ducea la CFR Cluj. La echipa ardeleană a prins însă doar 59 de minute în trei meciuri. În Liga 1 a mai prin meciuri, în 2012, la Pandurii Târgu Jiu. La ASA Târgu Mureș a mers în vara anului 2017 și a jucat în doar două meciuri în acest sezon, deoarece, la fel ca Florin Ilie, a plecat în luna septembrie.

„Echipa noastră a transferat ieri doi jucători. Este vorba despre Florin Ilie și Alexandru Neagu, fotbaliști care au evoluat în turul campionatului pentru ASA Tg Mureș.

Florin Ilie este fundaș central, are 25 de ani și a adunat 26 de jocuri în Liga 1 marcând și de două ori, evoluând pentru Condordia Chiajna și Pandurii Tg. Jiu pe prima scenă. Are 1,88 m înălțime și este din Alba Iulia, iar în trecut a mai evoluat pentru Unirea Alba Iulia, Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Corona Brașov, Gaz Metan Mediaș, FCM Baia Mare, Luceafărul Oradea, Pandurii Tg Jiu și ASA Tg Mureș. În turul campionatului a jucat 5 meciuri și a marcat un gol pentru ASA.
Alexandru Neagu este piteștean, are 24 de ani și evoluează ca mijlocaș central. A făcut junioratul la FC Argeș, după care a ajuns la Murcia în Spania, unde a jucat pentru echipa de juniori și echipa a doua. A fost luat apoi de Pandurii Tg Jiu și ulterior împrumutat în Liga a II-a la UTA, CSM Rm Vâlcea, SCM Pitești, Academica Clinceni. În 2016 a ajuns la CFR Cluj și de aici la ASA Tg Mureș în turul acestui campionat, unde a marcat un gol. În Liga I are 13 meciuri, 10 la Pandurii și 3 la CFR.
Cei doi fotbaliști s-au alăturat lotului echipei noastre în această dimineață. Ei au semnat pe câte un an și jumătate”
, a anunțat CS Mioveni pe site-ul oficial.

Față de lotul din prima parte a sezonului, CS Mioveni s-a despărțit până acum de mijlocașul Cristian Andor, ajuns la Petrolul, și de fundașul Alexandru Ichim.

Pe aceeași temă