Un alt junior al LPS ce a făcut saltul la FC Olt!

Un alt junior al LPS** ce a făcut saltul la FC Olt!

Sosit în probe în această iarnă la FC Olt Slatina, jucătorul de 18 ani de la LPS Slatina, George Ilinca, a fost oprit în lotul divizionarei secunde de tehnicianul Dan Oprescu.

Mijlocașul de bandă se află în cantonamentul de la Poiana Brașov. Acesta a fost utilizat în jocurile de pregătire, iar evoluțiile pe care le-a avut dau speranțe că ar putea evolua în meciurile oficiale. În tur, mijlocașul a evoluat în Liga a IV-a, sub formă de împrumut de la LPS, pentru formația Inter Markus.

„Este un salt foarte mare, înseamnă mult pentru mine că am ajuns la Liga a II-a, vreau să mă pregătesc cât mai bine, să dau tot ce pot pentru această echipă. Îmi doresc foarte mult să joc, o să trag tare la fiecare antrenament, iar în momentul în care mi se va acorda șansa să joc, sper să confirm.”, a precizat mijlocașul de la LPS Slatina, ce provine de la grupa pregătită de Costel Asănică și Iulian Pârvulescu.

În lotul divizionarei secunde FC Olt Slatina se mai află alți doi jucători ce au crescut la LPS Slatina, portarul Mihai Perșinaru și atacantul Andrei Bîră.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă