Udrea și Bereșoae s-au despărțit de Dinamo II

Publicat: 05 Jul. 2012, 14:24 Actualizat: 05 Jul. 2012, 14:43 Bursa transferurilor
Udrea și Bereșoae  s-au despărțit de Dinamo II

Ultimii doi jucători din colonia snagoveană ce au semnat cu Dinamo II în returul campionatului trecut s-au despărțit în această săptămână de bucureșteni. După ce Adrian Ganea n-a mai vrut să continue la satelitul alb-roșilor după terminarea sezonului, iar schimbările pe banca tehnică l-au pus pe liber și pe antrenorul Laurențiu Tudor, în ultimele zile, Adrian Udrea (foto principala, în centru) și Ionuț Bereșoae au plecat și ei de la echipa de ligă a II-a.

Chiar dacă au evoluat în majoritatea partidelor de la trecerea lor la Dinamo II și au avut evoluții bune, ba chiar au participat și la reunirea echipei și au continuat antrenamentele alături de aceștia, Udrea și Bereșoae încă nu își prelungiseră contractele scadente la finalul campionatului. Cum negocierile ce au existat între conducătorii „câinilor” și cei doi jucători n-au ajuns la niciun consens s-a decis ca cele două părți să se despartă amiabil.

„Ne-au chemat la negocieri, pe mine și pe Bere, ne-au propus diferite cauze și n-am vrut să rămânem la condițiile pe care mi le-au pus ei. Acum suntem liberi și așteptăm oferte. Am avut câteva discuții cu alte echipe, însă deocamdată aștept. Aș vrea să merg undeva unde se vrea promovarea, că așa să n-ai niciun obiectiv nu face cinste carierei unui fotbalist.”, a spus, pentru liga2.ro, Adrian Udrea.

La fel ca Ganea și antrenorul Laurențiu Tudor și Udrea și Bereșoae sunt liberi de contract și sunt în căutarea unei echipe pe care să o reprezinte pe viitor.

Articol scris de Marius ANGHEL

Publicat: 05 Jul. 2012, 14:24 Actualizat: 05 Jul. 2012, 14:43 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă