Turris Oltul a perfectat încă un transfer. Jucătorul împrumutat de la Dinamo care acoperă plecarea lui Ionuț Rus

Turris Oltul a perfectat încă un transfer.** Jucătorul împrumutat de la Dinamo care acoperă plecarea lui Ionuț Rus

Turris Oltul Turnu Măgurele a mai perfectat, oficial, un transfer în acest an, al patrulea. După Tiberiu Serediuc, Ionuț Cioinac, Samson Nwabueze și Albert Voinea, echipa antrenată de Erik Lincar a semnat și cu Dragoș Petrișor, un portar de 20 de ani care vine de la Dinamo.

Rămasă fără Ionuț Rus (20 ani), goalkeeper care a apărat în 11 meciuri în prima parte a sezonului și a fost rechemat la CFR Cluj, Turris Oltul și-a adus în schimb un portar de la Dinamo. Dragoș Petrișor a fost cu echipa teleormăneană în cantonamentul de la Izvorani și a fost testat de Erik Lincar în toate cele cinci meciuri amicale disputate până acum, cu Steaua (0-1), SCM Gloria Buzău (3-0), CS Tunari (6-0), CS Mioveni (2-1) și Progresul Spartac (4-1).

Petroșor e împrumutat de la Dinamo, însă în turul primei părți a sezonului a evoluat în Liga 3 la Unirea Bascov.

„🤝📝AFC Turris anunță că a imprumutat jucătorul Dragos Petrisor de la echipa Dinamo Bucuresti.

⚽️ Dragos Petrisor este un portar în vârstă de 20 de ani, care in urma cu 5 ani a fost campion la juniori alaturi de Academica Arges Pitesti. El provine de la scoala de fotbal al lui Dani Coman, fostul mare portar al Rapidului.

🏟 Clubul nostru îi urează ” Bun venit!” și îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC Turris!”, a anunțat Turris Oltul.

Altfel, Turris avea programat pentru miercuri, de la ora 12:30, pe teren propriu, un amical cu echipa de Liga 3 Flacăra Horezu, însă jocul a fost anulat la cererea oaspeților. În locul acestuia, Erik Lincar își va testa jucătorii într-un amical cu Sporting Roșiori.

 

Pe aceeași temă