Trei „marinari” au fost trimiși la juniori!

Trei

După eșecul de ieri cu Dunărea Călărași, tehnicianul „marinarilor” a decis și cine va pleca de la echipa mare, din juniorii testați în această perioadă de pregătire. „Vor părăsi echipa trei jucători. M-am lămurit, îmi ajunge. Se vor reîntoarce la juniori. Este vorba de Năstase, Popa și Eracai”, a precizat Artimon.

În pofida faptului că echipa a pierdut, principalul formației de pe litoral nu s-a arătat dezamăgit, ba chiar s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor, la finalul partidei. „Au avut un ritm bun, au avut implicare, au avut realizări, în special în prima parte a jocului. În cea de-a doua parte trebuie să îi tratăm așa cum sunt: jucători cu teamă încă de joc, cu lipsă de experiență și lipsă de ritm. Ei sunt pe locul 2, 3 la juniori, iar noi vrem să vedem dacă pot face față la Liga a II-a. Este mai greu și trebuie să avem răbdare”, a declarat antrenorul Alin Artimon.

Cel mai probabil, FC Farul va pleca în următorul cantonament cu un lot de 23 jucători. În privința transferurilor, Artimon ne-a spus: „Mai așteptăm un jucător pe poziția de fundaș stânga, în rest, lucrurile sunt finalizate”.

Sursa: Cuget Liber

Pe aceeași temă