Trei foști dinamoviști și doi petroliști, pe lista de achiziții a lui Cristi Munteanu la Oțelul

FC Oțelul își continuă pregătirea pentru sezonul din Liga 2 pe jumătatea terenului bazei sportive „Zoltan David” sub conducerea tehnicianului Daniel Florea. Cum în acest moment nu există nicio soluție viabilă pentru rezolvarea problemei cu proprietarul care și-a revendicat o parte din această suprafață, gruparea gălățeană e constrânsă să se descurce în astfel de condiții improprii performanței.

În privința lotului și a achizițiilor, ziarul local Viața liberă scrie că team-managerul Cristian Munteanu va aduce în probe trei foști jucători de la Dinamo și negociază cu alți doi petroliști. Viorel Ștefan (23 de ani, mijlocaș central, ultima dată la ACS Berceni), Marius Ioniță (24 de ani, fundaș central, ultima dată la Olimpia Satu Mare), Raphael Stănescu (22 de ani, mijlocaș central, ultima dată Flota Swinojuscie, echipa din Liga 2 Polonia), Alexandru Chiriță (19 ani, atacant, Petrolul)(foto mic) și Vlad Rusu (25 ani, atacant, Petrolul) sunt fotbaliștii pe care conducerea oțelară i-ar vrea pentru a întări lotul.

Primi trei trebuie să convingă stafful tehnic că merită să joace la Oțelul, iar în privința ultimilor doi, pentru aceștia s-a obținut deja acordul de împrumut de la clubul ploieștean, iar acum se așteaptă decizia jucătorilor. Chiriță și Rusu au bifat deja câteva minute pentru Petrolul în noul sezon de Liga 1, însă sunt șanse mici ca aceștia să se impună în primul „11” sau să mai prindă banca tehnică.

Pe aceeași temă