Tratează cu Dănuț Perjă, Jovanovic și Bogdan Panait

24 Aug. 2009, 13:52 Bursa transferurilor
Tratează cu Dănuț Perjă, Jovanovic și Bogdan Panait

 

Mircea Crainiciuc, președintele executiv al FC Farul, a declarat, pentru „Cuget Liber”, că gruparea constănțeană poartă discuții pentru achiziționarea a trei jucători: Dănuț Perjă (fundaș central sau stânga, 34 de ani), Bogdan Panait (fundaș central, 26 de ani) și Petar Jovanovic (mijlocaș sau fundaș dreapta, 27 de ani).


„Așa cum am spus înainte de startul Ligii a II-a, dacă va fi nevoie, vom mai opera câteva transferuri. Avem probleme în apărare, prin accidentările lui Șchiopu și Pașcovici. Perjă, jucător experimentat, e liber de contract, după ce încheiat conturile cu Rapid. De asemenea, tratăm cu FC Vaslui pentru Jovanovic și Panait”, ne-a spus Crainiciuc.

 

Potrivit oficialului farist, astăzi se desfășoară o ședință a Consiliului Director al clubului, la care se pot lua măsuri de sancționare a jucătorilor. „Chiar dacă ne aflăm abia la începutul campionatului, trebuie să avem o reacție după meciul dezastruos cu Chiajna, pentru a reveni cât mai repede în primele două locuri. Nu se poate așa ceva, suntem Farul, trebuie să ne respectăm blazonul”, a arătat președintele clubului.

 

Altfel, Mircea Crainiciuc a remarcat prestația suporterilor Farului la meciul contra Concordiei. „Toată lauda pentru spectatori și pentru cele două galerii, de la peluză și de la tribuna a II-a. În ciuda scorului defavorabil, toată lumea s-a comportat de nota 10", a apreciat Crainiciuc.

 

Sursa: cugetliber.ro

24 Aug. 2009, 13:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă