Tratative între fotbaliștii Curcă și Marius Matei și patronul Farului

Tratative între fotbaliștii** Curcă și Marius Matei și patronul Farului

Patronul Farului, Giani Nedelcu, va trata, astăzi sau mâine, cu doi dintre jucătorii „marinarilor”, portarul George Curcă (foto) și atacantul Marius Matei, varianta rămânerii lor la echipă. Amândurora li s-au încheiat contractele cu Farul, iar Giani Nedelcu a dezvăluit care este punctul său de vedere în ce-i privește pe cei doi.

„100% nu se pune problema de scădere a contractelor, dar nici de mărire a lor. Când am semnat, au fost de acord să rămână la Farul dacă, la încheierea înțelegerii cu clubul, nu primesc o ofertă superioară financiar de la o echipă de Liga 1. Cum și ei au contribuit la parcursul din tur al echipei, mi se pare normal să continue la echipă și să ajute să redresăm corabia în retur. Farul are nevoie de ei, dar în anumite condiții”, a declarat Giani Nedelcu. Echipa constănțeană s-a despărțit deja de patru fotbaliști, Valentin Sandu, Cosmin Stegaru, Dani Popa și Antonio Dumitru, iar lui Andrei Sescioreanu i s-a recomandat să își găsească o echipă unde să joace sub formă de împrumut. În cazul în care Farul va achiziționa ceva, atunci este posibil să mai plece unul – doi fotbaliști.

„Vrem să transferăm numai jucători peste valoarea celor din lotul actual. Tratăm cu mai mulți, dar deocamdată nu e nimic finalizat. Ne interesează un fundaș central, un apărător de bandă și un mijlocaș de creație, un număr zece autentic, însă în România, chiar și la Liga 1, sunt greu de găsit fotbaliști de valoare de acest profil”, a arătat Giani Nedelcu.

 

„Uitasem să ne mai bucurăm”

Farul a încheiat turul Ligii a 2-a cu o victorie la scor în deplasare, 5-2 cu Săgeata Năvodari, care a venit după ce „marinarii” pierduseră precedentele cinci dispute de campionat. „A fost un succes meritat, băieții au luptat. Am câștigat contra unei formații puternice. Victoria a venit însă târziu, era mult mai bine dacă am fi câștigat încă un meci mai devreme, astfel încât să fi putut părăsi acest blestemat ultim loc din clasament, care nu ne face cinste. Însă, știți cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată. Asta e viața. Uitasem să ne mai bucurăm”, a punctat patronul Farului.

 

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă