Traore s-a alăturat și el pâncotanilor. Cuedan: „Toți va trebui să tragem la aceeași căruță”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2015, 17:39 Actualizat: 21 Jan. 2015, 17:40 Bursa transferurilor
Traore s-a alăturat și el pâncotanilor.  Cuedan: „Toți va trebui să tragem la aceeași căruță”

Începând de marți, la antrenamentele echipei Șoimii Pâncota a intrat și Souleymane Traore, fundașul central care în tur a evoluat în Liga a 3-a la Sighetul Marmației. Acesta a fost plecat în vacanță acasă, în Coasta de Fildeș, și nu a prins legăturile potrivite pentru a participa la reunirea de luni a arădenilor.

Chiar dacă președintele Pavel Piroș a spus că până la plecarea în cantonament ar mai putea apărea un mijlocaș defensiv, Dan Cuedan spune că e mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție. „Toți va trebui să tragem la aceeași căruță și, cum a spus și domnul președinte, am vrea să se vorbească frumos despre noi. Și consider că așa va fi dacă ne vom îndeplini obiectivul. Îmi doresc ca toți jucătorii să fie sănătoși, feriți de accidentări, iar vara să ne prindă tot în Liga a 2-a. Dacă ne menținem, anul viitor vom fi mai puternici, mai versați și lucrurile vor merge mai bine”, consideră antrenorul „șoimilor”.

„Le dorim jucătorilor baftă, să avem noroc de cât mai multe goluri și victorii, iar la final să ne bucurăm pentru îndeplinirea obiectivului”, a completat și vicepreședintele Pâncotei, Bebe Bontea.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2015, 17:39 Actualizat: 21 Jan. 2015, 17:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă