Transferuri pe bandă rulantă pentru AFC Filipești

01 Mar. 2012, 11:48 Bursa transferurilor
Transferuri pe bandă rulantă** pentru AFC Filipești

Cu un lot subțire din punct de vedere numeric, la finele primei părți, conducerea grupării de Liga a III-a AFC Filipeștii de Pădure a dorit, și a reușit, completarea lotului de jucători. În pauza de iarnă au fost aduși nu mai puțin de 9 jucători, cu care trupa din Filipești speră să se mențină în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării.

Cel mai cunoscut nume este cel al fostului golgheter de Liga I, ploieșteanul Cătălin Cursaru, fotbalist care în prima parte a campionatului a evoluat pentru Prahova Tomșani. Alături de acesta, sub comanda lui Florin Stăncioiu au mai fost aduși portarul Costin Olteanu (ex-Petrolul Ploiești) și jucătorii de câmp Marius Docea, Alexandru Vulpe, Bogdan Constantinescu (toți provin de la Prahova Tomșani), Alexandru Lungu (a revenit de la CS Ștefănești), Constantin Andrei Loga, Liviu Radu (ex-CS Ceptura) și Roberto Rob (ex-Unirea Urlați).

Împreună cu ceilalți sportivi care au rămas în lot (îi putem aminti aici pe Panaite, Aristan, Ionescu, Micu, Bociu, Iacob sau Ene) după prima parte a campionatului, putem spune că la Filipești s-a creat o echipă competitivă și care va avea un cuvânt greu de spus în returul actualului sezon de Liga a III-a. La finele turului, AFC Filipești se clasează pe locul al X-lea, cu o zestre de 17 puncte, în urma a cinci victorii și a două rezultate de egalitate.

Pe 30 martie, primul meci acasă

Datorită încălzirii vremi, terenurile de fotbal au devenit în aceste zile impracticabile, astfel că până la ora startului returului sunt șanse mici ca ele să ajungă în condiții optime de joc. Însă, pentru AFC Filipeștii de Pădure primul meci pe propriul teren va avea loc abia pe 30 martie, și nu pe 9 martie cum era programarea. În prima rundă a returului ar fi trebuit să întâlnească pe dâmbovițenii de la Atletic Fieni, dar aceștia s-au retras din competiție la mijlocul turului. Apoi, pentru elevii lui Florin Stăncioiu urmează două jocuri în deplasare, cu FCM Alexandria (16 martie) și CS Buftea (23 martie), astfel că terenul de la Ditești are timp să-și revină. La finele lunii martie, în propriul fief va poposi Dunărea Turris Turnu Măgurele, grupare care a strâns același număr de puncte ca formația prahoveană. „Dacă la Liga a III-a jucăm abia pe 30 martie, pe 10 martie avem programate pe propriul teren meciuri la juniori. Dacă starea terenului nu permite să jucăm, cu siguranță vom încerca amânarea acestor partide, pentru a proteja suprafața de joc de la Ditești”, ne-a declarat directorul sportiv Nicolae Vereu.

Sursa: Ziarul Prahova

01 Mar. 2012, 11:48 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă