Transferuri de la Vaslui! Zotincă ia 3 jucători de la vicecampioană!

06 Aug. 2012, 15:46 Bursa transferurilor
Transferuri de la Vaslui!** Zotincă ia 3 jucători de la vicecampioană!

Decimată după încheierea aventurii în Liga I, Voința Sibiu se întărește de la ocupanta locului 2 în Liga I, FC Vaslui. Doi jucători sunt așteptați să semneze astăzi cu echipa antrenată de Dorin Zotincă: Răzvan Neagu (foto) și Sergiu Popovici. Pe lângă cei doi, mai are șanse mari să ajungă la Sibiu și Valter Heil, un fundaș central pe care vasluienii l-au adus în această vară de la Olimpia Satu Mare. Cei trei vor evolua la Voința sub formă de împrumut.

Victorie în amicalul cu Baia Mare

Sibienii au obținut o victorie cu 2-0 în amicalul susținut împotriva echipei FC Maramureș Baia Mare, jucat la Zlatna. Camara și Mândrușcă au fost marcatorii sibienilor. Zotincă nu e încă mulțumit pe deplin de randamentul echipei, dar îl laudă pe Tudor Mândrușcă, fotbalist adus de la CFR II.
„În continuare, căutăm soluții pentru anumite posturi. Suntem încă departe de ceea ce vreau eu să jucăm. Cred că echipa va crește constant, cu pași mici, dar siguri, până spre finalul toamnei. Mândrușcă are un fizic impunător. A reușit să înscrie golul doi în meciul de la Zlatna și, dacă va rămâne, cred că va fi un jucător bun pentru noi”, a zis tehnicianul.

„Mi-au plăcut câțiva jucători. I-aș remarca, în primul rând, pe portarii Dani Vlad, care a parat o lovitură de la 11 metri, și Marius Zăvoi. Mi-a plăcut, de asemenea, Camara. Încă alți 3 sau 4 jucători promit să ne fie de un real ajutor în noua ediție de campionat. Cred că a contat și faptul că băieții și-au primit primul salariu. Îmi doresc să se refacă atmosfera aceea plăcută din vestiar, pe care am avut-o la un moment dat, la Sibiu” Ioan Hămbășan, președinte Voința Sibiu.

Articol scris de Mihai CINPOERU

06 Aug. 2012, 15:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă