Transferul verii pentru „U” Cluj. A semnat pe 3 ani cu un atacant al lui Hagi

Transferul verii pentru

Universitatea Cluj a înregimentat al nouălea jucător în această vară. Formația condusă de Ioan Ovidiu Sabău a adus încă un fotbalist care în sezonul trecut a evoluat pentru Viitorul.

Cristian Gavra (25 de ani) este cel mai sonor nume care semnează în această vară cu echipa nou-promovată în Liga 2. „Este un transfer de care aveam nevoie. Am ajuns la un club de tradiție, cu suporteri numeroși, într-un oraș frumos. Îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine, să înscriu constant, iar la final să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 1”, a spus Gavra pentru site-ul oficial al echipei clujene.

Din postura de liber de contract, Cristian Gavra a semnat cu Universitatea pe trei sezoane.

În sezonul precedent, atacantul a evoluat pentru Viitorul doar în 11 meciuri, reușind și un gol. În cariera sa, pe lângă clubul lui Gheorghe Hagi, Gavra a mai fost împrumutat timp de două sezoane la Gaz Metan Mediaș.

Celelalte opt achiziții reușite de „U” în această vară sunt: Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman și Florin Burghele.

„U” Cluj va pleca într-un cantonament în Italia, la Forlì, în perioada 14-23 iulie, unde vor întâlni Perugia și Rimini, printre alți adversari din Serie C.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă