Transferul lui Enache de la Astra la Steaua umple CS Mioveni de bani. Cât vor primi argeșenii

Transferul lui Enache de la Astra la Steaua umple CS Mioveni de bani.** Cât vor primi argeșenii

Gabriel Enache, primul produs fotbalistic al CS Mioveni, a ajuns, de duminică, la Steaua. Mijlocașul Astrei a fost transferat de echipa campioană la doar o etapă după ce a început partea a doua a sezonului și are șansa să debuteze luni, în partida de la FC Voluntari.

„Sunt fericit că s-a realizat acest transfer și le mulțumesc și celor de la Astra, pentru că m-au înțeles și m-au lăsat să plec. La Steaua am să mă lupt pentru postul de titular, că doar nu am venit să fiu titular de drept! Nu pot spune că sunt stelist de mic, dar mă bucur că am ajuns la cel mai profesionist club din România. Am vorbit cu antrenorul Reghecampf, cu patronul Gigi Becali și sper să nu-i dezamăgesc prin jocul meu. Dacă joc încă din prima etapă? Nu am de unde să știu, eu mă voi prezenta la antrenament, iar decizia este a antrenorului. Nu imi este frică de criticile lui Gigi Becali, îi mulțumesc și dânsului și lui Laurentiu Reghecampf pentru că au insistat pentru mine și m-au transferat într-un final. Eu sper să debutez luni, cu Voluntari”, a declarat Gabi Eanche, după ce a ajuns la Steaua.

Transferul mijlocașului argeșean va aduce și niște bani în visteria clubului CS Mioveni care avea procent la un eventual transfer al jucătorului de la Astra. Astfel, galben-verzii vor primi, conform înțelegerii, 100.000 euro, aceasta fiind cea mai mare sumă de bani obținută de CS Mioveni în urma unui transfer al unui jucător.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă