Transferul lui Balauru la FC Vaslui a picat! „N-aș spune nu unei reveniri la U Cluj”

Transferul lui Balauru la FC Vaslui a picat!**

Dragoș Balauru se va întoarce la FCM Târgu Mureș, formația de care aparține, după ce transferul la FC Vaslui a picat în urma unor neînțelegi contractuale. Portarul spune că se întoarce la echipa din Liga a II-a, însă speră să revină în Liga I, acolo unde n-ar refuza o nouă ofertă de la Universitatea Cluj, chiar dacă echipa din Cluj Napoca trece prin momente foarte grele.

„Au fost anumite neînțelegeri contractuale, de aceea a căzut transferul la Vaslui. Nu e niciun fel de problemă, revin la Târgu Mureș, încep pregătirea și apoi voi vedea ce voi face. Sincer, n-aș spune „nu” unei reveniri la „U” chiar și în condițiile actuale. „U” e o echipă mare, indiferent de situația financiară, aici te simți fotbalist. Plus că am aș avea ocazia să joc în Liga I. Voi vedea ce se va întâmpla, încă nu e nimic sigur”, a spus Dragoș Balauru pentru Ziua de Cluj.

Balauru a fost împrumutat în tur de la FCM Târgu Mureș la Universitatea Cluj, evoluând în 16 meciuri pentru echipa „Șepcilor roșii”. Portarul a purtat și banderola de căpitan în două partide.

Pe aceeași temă