Trabalka, deturnat de CSM Râmnicu Vâlcea din drumul către Șoimii: „E liber să meargă acolo. Pâncota se descurcă cu sau fără el”

Trabalka, deturnat de CSM Râmnicu Vâlcea din drumul către Șoimii:**

Șoimii Pâncota s-a mișcat rapid și a reușit să-l convingă în primă instanță pe Kevin Trabalka, atacantul lui FC Bihor, să-și dea acordul verbal pentru o aventură în „alb-negru” cel puțin până vara anului trecut. Pâncotanii nu au luat, însă, în calcul concurența, iar aceasta s-a dovedit puternică în cazul atacantului de 19 ani.

CSM Râmnicu Vâlcea, formație ce împarte fotoliul de lider în seria de Vest a ligii secunde cu FCM Baia Mare, pare să-l fii deturnat pe fotbalistul crescut de UTA. „Dacă el crede că îi va fi mai bine la Vâlcea, e liber să meargă acolo. Pâncota se descurcă cu sau fără Trabalka. Mi-ar plăcea să aud că va juca meci de meci, că va face furori și din vară va fi titular în Liga 1″, a precizat Pavel Piroș, care obținuse inclusiv acordul celor de la Dinamo, club de care aparține Trabalka, pentru un împrumut pe 6 luni de zile.

Până la finalul acestui an, „șoimii” ar mai putea oficializa un divorț. Este vorba despre portarul Alin Sălăjan, care nu se poate obișnui cu statutul de rezervă avut în prima parte a stagiunii la Pâncota. „Ne întâlnim cu el marți și vedem exact ce vrea jucătorul. Nimeni nu-i poate garanta faptul că va fi titular de acum înainte. Depinde doar de el dacă acceptă să muncească, să lupte pentru un tricou de titular, cu forța nu ținem pe nimeni”, a adăugat Piroș.

Sălăjan a venit liber de contract în vară, ultima lui formație fiind FC Bihor. Goal-keeprul de 23 de ani a fost titular în partidele de verificare ale pâncotanilor, plus în primele trei confruntări oficiale ale sezonului: 3-2 la Tărlungeni, 1-4 cu FCM Baia Mare, în campionat și 1-2 cu Ineul, în Cupă. Apoi, a mai intrat între buturi în confruntarea din Podgorie, cu CSM Râmnicu Vâlcea (scor 1-1), când Irimia a fost suspendat.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă