Pandurii i-a pus capac! Un portar a renunțat la cariera sportivă la doar 26 de ani și s-a apucat de altă meserie: „Nu mai avem nicio satisfacție”

Nemulțumit cu statutul de rezervă la Pandurii, portarul Alin Sălăjan a plecat toamna trecută de la Târgu Jiu și s-a întors acasă, la Oradea, unde a devenit instructor de fitness. Acesta apărase un singur meci poarta echipei gorjene, în partida de la Academica Clinceni, pierdută de Panduri cu 4-1, pe 9 octombrie 2018.

În actualul sezon, Sălăjan mai fusese legitimat la Luceafărul Oradea și Energeticianul, unde nu bifase niciun minut! Anterior, acesta mai jucase la Unirea Dej, Șoimii Pâncota, FC Bihor Oradea, CS Oșorhei, FC Bihorul Beiuș sau Luceafărul Sâmnartin.

„Au fost foarte multe dezamăgiri în ultimul timp. Fără satisfacții profesionale în ultimul sezon, de cea materială nici nu merită să mai vorbesc. Departe de familie în toată perioada asta. Mi-am dorit mult să reușesc, dar ajungi într-un punct în care trebuie să fii realist și să cântărești foarte bine dacă merită sacrificiile”, a declarat Alin Sălăjan pentru bihon.ro.

Acesta a început o carieră de instructor de fitness. „M-am acreditat în toamna trecută. Nu am venit acasă cu gândul să renunț, dar mi s-a oferit oportunitatea aceasta și am hotărât să merg pe un drum nou”, a explicat fostul portar.

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, a explicat situația portarului orădean: „Sălăjan a venit destul de târziu la noi, după perioada de pregătire, după ce juniorul Cotolan se impusese la un moment dat. Pentru că avea peste 21 de ani, dacă îl băgam pe el în echipă, trebuia să fac schimbări în primul 11, ceea ce era o mare problemă. I-am cerut să își aștepte rândul, iar când se va ivi ocazia să demonstreze și va rămâne în poartă. El nu a mai avut răbdare și a plecat. I-am urat să se ducă la o echipă la care să joace”.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă