Toma, Vizitiu și Nicolae, pe lista plecărilor din Zăvoi

Toma, Vizitiu și Nicolae,** pe lista plecărilor din Zăvoi

Memoriul depus de Marius Tomozei, prin care cere plata restanțelor și rezilierea contractului i-a luat prin surprindere pe șefii clubului CSM Rm.Vâlcea. Antrenorul Laurențiu Tudor susține că Tomozei nu a avea motive pentru a își depune memoriu.

„Din ce știu, doar Nicolae, Toma și Vizitiu sunt neplătiți de peste 3 luni și puteau depune memorii, însă situația lor este altă, nu mai sunt doriți de conducere. Sunt convins că Tomozei nu este în aceeași situație, a fost plătit și chiar dacă a depus vreun memoriu, nu va avea câștig de cauză. E adevărat că situația este delicată, dar nu numai la noi se întâmplă așa. Sper că vom putea aduce și jucători, mă gândesc și la câțiva dintre foștii fotbaliști ai CSM-ului” a afirmat Tudor.

Cu majoritatea jucătorilor neplătiți de două luni, iar cu alții de peste trei luni, CSM este într-o situație critică. Fostul iubit al handbalistei Cristina Neagu, Dacian Vizitiu, portarul Marius Toma și mijlocașul Nelu Nicolae , toți cu restanțe de peste trei luni, vor fi probabil primii plecați în această iarnă.  „Eu nu am depus încă memoriu, dar poate o voi face. Conducerea nu m-a anunțat încă că nu mai are nevoie de mine, dacă e așa, nu este nicio problemă” a spus Nicolae.

Fără bani primiți de sărbători, mulți dintre jucătorii CSM-ului doresc să părăsească clubul aflat într-o sărăcie lucie de când a fost preluat de Cătălin Rufă și așteaptă doar o ofertă din altă parte pentru a putea rezilia înțelegerea cu Vâlcea. În tot acest timp, al doilea acționar al clubului, Primăria Râmnicului nu ia nicio măsură și se mărginește să verse lunar în contul clubului suma prevăzută prin contract, care este folosită la plata utilităților.

Altfel, CSM se va reuni pe 21 ianuarie, în Zăvoi, unde probabil va efectua toată pregătirea de iarnă, cunoscută fiind zgârcenia patronului Rufă și în privința cantonamentelor.

Articol scris de Adi GEORGESCU
 

Pe aceeași temă