ACS Poli, părăsită și de antrenorii de copii. Un nou memoriu împotriva echipei retrogradate în Liga 2

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 17:14 Campionat
ACS Poli, părăsită și de antrenorii de copii.** Un nou memoriu împotriva echipei retrogradate în Liga 2

ACS Poli are în continuare un „abur” de mister în jurul său după ce a retrogradat în Liga a 2-a. Teoretic, conducerea face bugetul în perioada aceasta, dar despărțirile încep să fie tot mai numeroase. De asemenea, tot mai mulți foști jucători și nu numai depun memorii pentru banii pe care clubul îi datorează față de ei.

ACS Poli a anunțat oficial că s-a despărțit de managerul sportiv devenit antrenor Adrian Neaga. Totuși, nu este singura plecare din club. Recent, au lăsat echipa antrenorii de copii Alin Paleacu și Florin Bătrânu. Paleacu a mers să se ocupe de activitatea juvenilă la clubul din Dumbrăvița, iar Bătrânu, care era și șeful Centrului de Copii și Juniori, a mers la Buziaș, la un club de campionat județean. Despre Bătrânu merită să menționăm că a fost unul dintre cei care au avut ideea să-l aducă antrenor pe Leo Grozavu. 

De asemenea, gânduri de plecare ar avea și fostul secund al echipei de seniori, Octavian Benga.

Deocamdată, nu este foarte clar cine va antrena echipa. Sunt șanse ca pe bancă să stea de data aceasta, pe bune, Aurel Șunda, nu doar cu actele, precum a „stat” cât timp antrenor a fost Adrian Neaga. Un zvon din oraș spunea că clubul negocia cu Daniel Oprița, care a antrenat-o pe Școlar Reșița. Totuși, fostul stelist ne-a negat informația, când l-am contactat telefonic.

Memoriile „curg râu”

Alte aspecte negative pentru ACS Poli sunt memoriile. Până acum, clubul a pierdut patru litigii, cu jucătorii Alexandru Țigănașu, Alexandru Ciucur, Gabriel Vașvari și Cristian Scutaru. Mai nou, pentru bani restanți s-a adresat comisiilor FRF și fostul preparator fizic Mihai Alexandru, care a pregătit echipa până a venit Leo Grozavu. Fostul antrenor a venit cu alt preparator, Ovidiu Chiribici. Alexandru a primit termen la comisiile FRF pentru data de 18 iunie.

Articol scris de Anda DELIU

 

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 17:14 Campionat
Pe aceeași temă