Todea, reconfirmat antrenor la UTA și înștiințat despre coordonatele politicii low-cost. Ce se întâmplă cu actualii jucători din lot și primele ținte ale arădenilor

Todea, reconfirmat antrenor la UTA și înștiințat despre coordonatele politicii low-cost.** Ce se întâmplă cu actualii jucători din lot și primele ținte ale arădenilor

În penultima zi a anului 2017, conducerea clubului UTA a avut o discuție lămuritoare cu stafful tehnic în privința continuității acestuia pe bancă, cât și cum va afecta politica low-cost activitatea echipei din Liga 2 în partea a doua a sezonului, în cazul în care, între timp, nu apare un nou finanțator.

Cristian Todea, Sorin Botiș, Cristian Păcurar și Dan Țapoș au fost reconformați în funcții, scrie Sport Arad, iar în privința jucătorilor, aceștia nu vor mai avea salarii mai mari de câteva mii de lei. Astfel, cei care nu vor accepta reducerile salariale sau noua politică a clubului pot cere rezilierea amiabilă a contractului. Vor fi reduse și cheltuielile cu cazarea și masa jucătorilor.

Pentru partea a doua a campionatului, șefii UTA-ei i-au sfătuit pe antrenori să se orienteze spre jucători localnici, cu preponderență tineri, fără pretenții financiare mari. Stranierii sunt excluși. Potrivit Sport Arad, principalele ținte ale echipei reprezentative a Aradului sunt mijlocașul Darius Buia, portarul Roberto Bodea (ambii de la Gloria Lunca Teuz Cermei), mijlocașii Florin Lazea și Bogdan Bozian (ambii de la CSM Lugoj – foto mic, în plan secund, respectiv prim-plan), în timp ce la categoria jucători under 21 s-ar putea apela la fundașul Paul Copaci, mijlocașul Raul Iova (ambii reveniți la Atletico Arad după împrumuturile la Olimpia Satu Mare, respectiv CSM Școlar Reșița) și fundașul Denis Lazăr (ACS Șirineasa).

Reunirea UTA-ei este programată pe 8 ianuarie. Înaintea reluării campionatului, echipa arădeană iernează pe locul 12, cu 25 de puncte, la cinci puncte peste ultimele două poziții retrogradabile.

Pe aceeași temă