Timișoara își ia un Rover

24 Nov. 2011, 18:10 Bursa transferurilor
Timișoara** își ia un Rover

Cel mai bun marcator al lui FC Argeș în acest sezon ar putea schimba echipa din sezonul viitor.Atacantul Rover Cârstea (22 de ani) ar putea juca tot în alb-violet, însă la 400 kilometri distanță de Pitești.

Conducătorii lui Poli Timișoara l-au contactat pe atacant după meciul direct jucat în acest sezon pe stadionul „Dan Păltinișanu”, pierdut de argeșeni cu 0-3. „După meciul direct, au venit cei de la Timișoara la mine să mă întrebe cât mai am contract și cât ar cere cei de la FC Argeș pe mine. M-a impresionat interesul lor, dar totul trebuie să se discute între cele două cluburi”, a declarat Cârstea. Acesta mai are aproape trei ani contract cu FC Argeș, astfel că, dacă îl doresc cu adevărat, timișorenii nu vor avea cum să îl ia gratis. „Eu am contract cu FC Argeș până în 2014, semnat abia în vara acestui an. Dacă nu semnam prelungirea, ajungeam la echipa a II-a”, a mai spus atacantul piteștean.

Stanciu confirmă discuția

Pentru ca Rover Cârstea să ajungă la Timișoara va trebui ca Poli să își rezolve mai întâi problemele financiare. De asemenea, achiziționarea argeșeanului ar putea depinde de vânzarea lui Goga sau a altor atacanți ai bănățenilor. O parte din banii pe care timișorenii îi vor primi din eventualele vânzări ar urma să fie folosiți pentru cumpărarea lui Cârstea.

„Ne-am interesat de mai mulți jucători, nu numai de el. Sigur, e un jucător interesant, dar nu e singurul interesant de la FC Argeș. Însă a fost doar o discuție, l-am întrebat dacă ar fi dispus să vină aici, nu am avut nicio discuție cu cei din conducerea lui FC Argeș. Acum avem cinci atacanți în lot, nu suferim la capitolul ăsta. Poate din vară încolo am putea avea nevoie de atacanți”, a declarat team managerul Timișoarei, Daniel Stanciu.

10 goluri a înscris Cârstea pentru FC Argeș în acest sezon

„Primul obiectiv al nostru este bugetul, însă administrația sportivă nu stă pe loc, urmărim în continuare jucători”
Marian Iancu, președinte Poli Timișoara

„Interesul meu este să joc meci de meci, și sunt convins că evoluțiile mele nu vor rămâne neremarcate”
Rover Cârstea, atacant FC Argeș

Articol scris de Daniel REMEȘ și Radu FAUR

24 Nov. 2011, 18:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă