Tănase a plecat de la Farul! „Mi s-a spus că nu voi mai avea sprijin pe viitor”

22 Apr. 2012, 13:11 Bursa transferurilor
Tănase a plecat de la Farul!**

Farul a rămas fără antrenor principal după ce Viorel Tănase s-a despărțit de gruparea de la malul mării. Anunțul a fost făcut într-un comunicat apărut pe siteul oficial al clubului constănțean. Cum alături de Tănase a plecat și secundul Tudorel Pelin, antrenamentul de azi a avut loc sub conducerea singurului rămas pe banca tehnică, fostul secund Ion Barbu.

„Am venit la Farul cu un obiectiv îndrăzneț de a promova, fapt ce m-a determinat să-mi supraevaluez echipa crezând că se poate mai mult. Nu s-a reușit, fapt ce m-a determinat să port o discuție priviind viitorul meu la acest club. În urma discuției cu domnul Marian Diaconescu am ajuns la un acord care, deși inițial era altul, am stabilit că fără o susținere financiară din poartea autorităților și a clubului nu am mai putut continua colaborarea. Totuși, am un regret că se putea mai mult și că nu am demisionat, ci dimpotrivă, mi s-a spus că nu voi mai avea sprijin pe viitor, atunci căzând de acord să reziliem contractul. M-am simțit mândru că am antrenat FC Farul, un club de tradiție și cu istorie în fotbalul românesc. În același timp, le mulțumesc și jucătorilor pentru caracterul lor și pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o. Le doresc multă baftă în continuare și să rămână drepți, să nu se îndoaie niciodată. Am colaborat foarte bine cu toată lumea din club și în primul rând cu domnul președinte Marcel Lică. Totul a decurs normal între conducere și antrenor, rămânem prieteni, nu am reușit un proiect, poate îl reușim pe al doilea”, a declarat Viorel Tănase, pentru fcfarul.ro.

Comunicatul se încheie cu un mesaj de mulțumire adresat celor doi foști tehnicieni prezenți pe banca marinarilor în acest retur: „FC Farul multumește antrenorilor Viorel Tănase și Tudorel Pelin pentru munca depusă la FC Farul și le urează mult succes pe mai departe in cariera de antrenor.”

Foto: Alexandru RAITA

22 Apr. 2012, 13:11 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă