„Suntem neînvinși în amicale, sperăm să rămânem așa și în campionat”

14 Aug. 2012, 12:51 Bursa transferurilor

Sosit în această vară la FC Olt Slatina, atacantul Alexandru Sălăjan a semnat pe o perioadă de trei ani cu divizionara secundă. „Vârful” sub 21 de ani s-a integrat bine, în amicalul susținut cu Sportul Vișina, trecându-și numele pe lista marcatorilor.

Atacantul sub 21 de ani, Alexandru Sălăjan, speră să se impună în formula de start concepută de antrenorul grupării slătinene. Jucătorul ofensiv sosit de la Gloria Arad spune că s-a acomodat la Slatina, fiind plăcut impresionat de atmosfera din cadrul echipei.

„Am găsit o atmosferă foarte bună, prietenoasă, avem o echipă bună, sper să atingem ceea ce ne dorim. Îmi doresc să mă impun în primul unsprezece, vreau să ajut cât mai mult, sper să facem treabă bună. Cred că seria noastră este mai grea decât cealaltă, sunt trei echipe care vin din Divizia A, noi sperăm într-un parcurs cât mai bun, să reușim o clasare în primele locuri. Târgu Mureș, Sibiul, UTA cred că sunt echipele care vor trage la promovare, indiferent de situația de la Arad, acolo există mentalitatea de învingători și vor dori să atace promovarea”, a declarat tânărul atacant al grupării FC Olt Slatina.

„Sperăm să fim în forma cea mai bună”

FC Olt Slatina ar trebui să debuteze în noul sezon în compania echipei FC Timișoara, conform tragerii la sorți, însă formația de pe Bega s-a retras. Prin urmare, gruparea pregătită de Dan Oprescu va susține primul meci oficial, în deplasare, pe terenul formației retrogradate din Liga I, Voința Sibiu.

„Nu știu dacă ne avantajează sau dezavantajează programul, acum depinde de forma fiecărei echipe la momentul respectiv, noi sperăm să fim în forma cea mai bună. Eu speram să se joace prima etapă, pentru că îmi este dor de un meci oficial, însă sperăm să fie în beneficiul nostru că nu jucăm primul meci. Într-adevăr, suntem neînvinși în meciurile amicale, sperăm să rămânem așa și în campionat, să câștigăm fiecare meci”, a precizat Alexandru Sălajan despre programul echipei.

Atacantul sub 21 de ani a mai evoluat și pentru UTA Arad. Sălăjan este al patrulea atacant în lotul celor de la FC Olt, postul fiind acoperit și de către Alexandru Marin, Daniel Ene și Cătălin Crăciun.

FC Olt, amical cu CS Mioveni

Miercuri, divizionara secundă FC Olt Slatina întâlnește, în deplasare, colega de serie CS Mioveni, formație ce în sezonul trecut a evoluat în primul eșalon. În amicalul disputat în compania echipei argeșene, antrenorul Dan Oprescu nu va apela la serviciile tuturor jucătorilor, dimineața o parte dintre componenții lotului având programat antrenament. Principalul va utiliza jucătorii ce ar putea face parte din formula pentru startul sezonului. Întâlnirea se va disputa cu începere de la ora 19.00. Sâmbătă, FC Olt Slatina primește vizita grupării FC Argeș, în cadrul unui nou joc de pregătire.

Sursa: Gazeta Nouă

14 Aug. 2012, 12:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă