Șumudică face curățenie!

25 Jan. 2009, 14:57 Bursa transferurilor
Șumudică face curățenie!**

Pentru că la antrenamentele echipei FC Ploiești s-a trecut de 30 de jucători aflați în cantonament, în acest moment, antrenorul Costel Lazăr și consilierul sportiv Marius Șumudică (foto) au luat decizia de a mai programa încă un joc amical, tocmai pentru a se edifica asupra potențialului unora dintre noi veniți.

 

Este vorba despre bulgarul Nikolov, japonezul Ikematsu și alți câțiva jucători aflați în probe, ce vor fi văzuți, marți, la Domnești, într-un amical cu echipa din localittea ilfoveană. Formația din Domnești nu este una oarecare, avându-i în componență mai mulți foștii prim-divizionari, printre care Șoltuz și Aurelian Dumitru, și având ca obiectiv promovarea în Liga a III-a.

 

Șumudică spune că: „Chiar luni voi face o primă curățenie în lot, apoi, după meciurile cu Domnești și Snagov, de miercuri, și după jocul cu Kaproni, de vineri, vom mai trage linie, încă o dată. În Turcia nu vor pleca mai mult de 24 de jucători, dintre care, trei portari!”.

 

Săptămâna care urmează, FC Ploiești mai așteaptă câțiva jucători, pe lângă portarul Bogdan Miron urmând să vină și mijlocașul central Raymi (foto), un francez ce este și cetățean al statului Benin! Raymi, în vârstă de 22 de ani, este chiar internațional al Naționalei din Benin, Șumudică dorind să-l vadă la câteva antrenamente, mai ales că jucătorul este liber de contract, după ce FC Bacău, club la care a evoluat în tur, nu a putut să-i achite ratele contractuale!

 

„Nu este deloc ușor să lucrăm cu atâția jucători, dar asta este, vor mai veni câțiva, săptămâna asta, pentru că dorim să mai găsim 2-3 fotbaliști de valoare. Caut jucători de prim-eșalon, astfel că am început câteva colaborări cu unii impresari, care să ne poată aduce așa ceva. Sper să găsim doi-trei fotbaliști de valoare!”, a spus Șumudică.

 

 

Articol scris de Marian DIMA

25 Jan. 2009, 14:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă