FC Caransebeș își ia adio de la opt jucători. Despre veniri, încă nimic…

FC Caransebeș își ia adio de la opt jucători.** Despre veniri, încă nimic...

Clubul gugulan le va da liber la vacanță de vineri, 29 mai, celor 23 de jucători care au alcătuit lotul echipei ce a evoluat în ediția 2014-2015 a Ligii a 2-a.

Dintr-o discuție purtată cu directorul sportiv al clubului, Dan Avram, am înțeles că opt fotbaliști nu se mai regăsesc pe lista de preferințe a staff-ului tehnic caransebeșean pentru sezonul viitor. „Și în ediția viitoare, echipa va evolua tot în Liga a 2-a, o dorință exprimată ferm atât de membrii Adunării Generale a clubului, cât și de principalul finanțator. Antrenor va rămâne tot Alin Artimon, și, dacă vrea să facă modificări în conducerea tehnică, depinde numai de el. În ceea ce privește lotul, am decis să renunțăm la colaborarea cu unii jucători care ori nu s-au integrat în obiectivul echipei, ori nu au dat randamentul pe care îl așteptam de la ei. Este vorba despre Horia Popa, Valentin Coca, Alexandru Manea, Ovidiu Stoianof, Marius Cotigă, Ionuț Stancu, Gabriel Precup și Alexandru Boștină. Încercăm rezilierea contractelor cu aceștia pe cale amiabilă, pentru că niciodată nu am avut conflicte în sânul echipei și nu vrem să fie nici acum. Suntem o grupare mică, nu avem nevoie de can-can-uri și de scandal”, a spus Dan Avram.

În ceea ce privește eventualele transferuri pentru sezonul viitor, directorul sportiv a adăugat că e prematur să vorbească de pe acum despre așa ceva. „Obiectivul nostru este să întărim lotul, mai ales cu tineri sub 19 ani, iar în acest sens ne vom uita și în ograda noastră, la echipele din Caraș-Severin. Reunirea lotului e programată pentru 1 iulie, fiindcă probabil campionatul va începe în jurul datei de 15 august, iar antrenorul Alin Artimon poate să-i testeze pe acești tineri și în perioada vacanței”, a mai declarat Dan Avram.

Micșa: „Va fi o serie extrem, extrem de grea, dar și frumoasă”

Noul președinte al grupării gugulane, Dorin Micșa, a spus, la rândul lui, că până vineri, 29 mai, se încearcă semnarea contractelor cu jucătorii care din sezonul 2015-2016 vor continua să evolueze sub culorile clubului caransebeșean.

În privința viitoarei ediții de campionat, Dorin Micșa e de aceeași părere cu Dan Avram, respectiv că obiectivul echipei nu va mai fi în niciun caz salvarea de la retrogradare. „Va fi o serie cu mult mai grea decât cea din sezonul care tocmai s-a încheiat. Ne vom bucura de prezența Brașovului, a Clujului, a Mediașului, chiar a Aradului, fiindcă și UTA va juca din vară. Dacă rămân Reșița, Oradea și Pâncota… Va fi o serie extrem, extrem de grea, dar și frumoasă”, a adăugat Dorin Micșa.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă