Pâncotanii au amânat „curățenia de iarnă”. Ionuț Popa are 7-8 fotbaliști în vizor pentru achiziții

Pâncotanii au amânat

După antrenamentul de vineri dimineață, de la baza sportivă „Ionuț Popa”, Șoimii Pâncota a luat o binemeritată vacanță. Echipa din Podgorie a depășit așteptările în confruntările din tur, plus cele cinci partide din retur, deși impresia a fost că se putea și mai mult.

Teoretic, „alb-negrii” nu ar avea nevoie de prea multe schimbări în lotul de jucători, dar trebuie ținut și de doleanța fotbaliștilor. Despre Pirtea și Issa se aude că pot merge mai sus, chiar în Liga 1, dar sunt și dintre cei care sunt nemulțumiți de faptul că nu au jucat prea mult. „În afară de Danci, despre care se știe foarte bine că nu mai are contract cu noi, restul sunt deocamdată la Pâncota. Eu și conducerea le-am spus foarte clar jucătorilor că așteptăm până astăzi solicitările lor de a pleca, dar nu a venit niciuna. Eu aș avea trei, patru, maxim cinci pe lista celor de la care aș fi așteptat mai mult în această toamnă, dar o voi comunica doar pe 11 ianuarie, ziua reunirii lotului pentru demararea pregătirilor de iarnă. Doar dacă vin ei la noi și dorințele părților coincid, despărțirile se vor produce mai repede. Între timp, însă, vom începe și discuțiile cu posibilele achiziții. Am 7-8 fotbaliști în vizor, din care vom aduce 3 sau 4. Sau, poate, mai mulți dacă se întâmplă ca numărul celor pleacă va fi mai mare”, a explicat antrenorul Ionuț Popa.

Pe de altă parte, președintele grupării din Podgorie susține că „divorțurile” de cei care nu au confirmat se va petrece mai repede. „Luni vom avea o discuție cu Mister, în care vom ridica și problema mișcărilor de trupe. Cei care nu mai sunt doriți de dânsul vor primi notificări din partea conducerii, urmând să cădeam de acord asupra condițiilor în care ne vom despărți”, a adăugat Pavel Piroș.

Ca și în vară, Popa nu intenționează să-și ducă echipa într-un stagiu de pregătire centralizat, însă rămâne de văzut unde va conduce antrenamentele iernii, ținând cont că baza CSȘ Gloria va fi destinată unei competiții de atletism până la mijlocul lunii martie. „Catonamentul e de fudulie pentru mine. O pregătire bună fizică poți face și pe câmp și – probabil – că acolo vom ajunge și noi dacă pe CSȘ nu putem intra. Probabil, vom face și naveta la Pâncota, dar, până la urmă, e treaba conducerii să rezolve aceste lucruri”, a mai spus Ionuț Popa.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă