Suporterii Farului fac curat pe stadion și în împrejurimile acestuia după meciul cu Dunărea. „Va fi o altfel de ieșire la iarbă verde, între prieteni”

Marius ANGHEL 14 Apr. 2016, 11:09 Diverse
Suporterii Farului fac curat pe stadion și în împrejurimile acestuia după meciul cu Dunărea.**

Suporterii FC Farul de la Peluza Sud și din Tribuna B vor participa, sâmbătă, 16 aprilie, după meciul cu Dunărea Călărași, la o nouă acțiune de ecologizare a stadionului „Farul” și a împrejurimilor acestuia. Acțiunea se desfășoară sub deviza „Nouă ne pasă de Farul!”.

„Considerăm că a fi suporter presupune și o importantă componentă civică. Ne dorim un oraș, un stadion și, de ce nu, un fotbal mai curat. Va fi o altfel de ieșire la iarbă verde, între prieteni, într-o zi frumoasă de aprilie. Deși în Constanța au fost organizate în mai multe rânduri asemenea campanii, zona stadionului a fost ocolită. Rămâne de datoria noastră să facem curat în locul unde am trăit și bucurii, dar și tristeți, loc care a devenit pentru mulți o a doua casă. Vă așteptăm alături de noi! Vom încerca să asigurăm suficiente materiale (saci și mănuși din plastic) pentru toți cei care doresc să participe. Precizăm faptul că această activitate nu are un caracter politic, iar singurul nostru interes este binele clubului Farul”, au postat suporterii pe pagina de Facebook „FC Farul Constanța 1920″.

Farul joacă joi și duminică

Meciul FC Farul – Dunărea Călărași, din etapa a doua a turneului play-off al Ligii a 2-a, se joacă sâmbătă, de la ora 11.00. După prima etapă din play-off, clasamentul este următorul: 1. Rapid – 25p, 2. Brăila – 24p, 3. Călărași – 24p, 4. Clinceni – 20p, 5. Farul – 19p, 6. Bacău – 18p. Celelalte două partide din runda de sâmbătă sunt SC Bacău – Dacia Unirea Brăila (ora 11.00) și Academica Clinceni – Rapid București (ora 13.00).

În etapa a treia, Farul întâlnește Rapid București, iar apoi, în etapa a patra, FC Academica Clinceni. Meciul cu giuleștenii se joacă în Capitală, joi, 21 aprilie, de la ora 17.30, iar confruntarea cu Clinceni va fi găzduită de stadionul „Farul” din Constanța, duminică, 24 aprilie, de la ora 11.00.

În prima etapă din play-off, FC Farul a pierdut cu 0-4 pe terenul Daciei Unirea Brăila, iar Dunărea Călărași a remizat în propriul fief, 1-1, cu Academica Clinceni.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 14 Apr. 2016, 11:09 Diverse
Pe aceeași temă